(088) 268 35 55 info@cijfermeester.nl

Login

Nieuws van CijferMeester!CijferMeester groeit en dat doen we op allerlei manieren!

 • Groeiend aantal klanten
  • door onze kwalitatief hoogstaande dienstverlening, betaalbare abonnementen en steeds meer CijferMeesters mogen we ons het verheugen in het vertrouwen van steeds meer bedrijven en we hebben nog ruimte voor meer klanten!

   Je CijferMeester is je persoonlijke begeleider en verleent z’n diensten met veel expertise, opleiding en ervaring, binnen de formule waaraan hij deelneemt is aanvullende expertise en ervaring beschikbaar waardoor de dienstverlening van je CijferMeester totaal en compleet is! 

 • Groeiend aantal CijferMeesters
  • we verwelkomen dit jaar 10 nieuwe CijferMeesters en zorgen er daarmee steeds meer voor dat er daadwerkelijk altijd een CijferMeester bij jou in de buurt is! 
   Onze formule bestaat inmiddels uit bijna 60 kantoren over Nederland verspreid.
 • Nieuwe diensten
  • met de groei die we realiseren en de krappe arbeidsmarkt waarmee we geconfronteerd worden hebben we met Shared CijferMeester in dit jaar een dienst ontwikkelt die je CijferMeester helpt bij het aantrekken van extra capaciteit zonder dat er op de krappe arbeidsmarkt extra handjes gevonden moeten worden.

   Shared CijferMeester is extra capaciteit voor je CijferMeester waarover hij kan beschikken wanneer het nodig is, daarmee flexibiliseren we de totale extra capaciteit die binnen de CijferMeester-formule beschikbaar is en zorgen dat deze uitgewisseld kan worden onder regie van het formulekantoor.

    

   Shared CijferMeester vervult ook een belangrijke rol bij het garanderen van voortzetting van dienstverlening bij (tijdelijke) uitval van je CijferMeester 
    

 • Nieuwe producten
  • je CijferMeester is inmiddels veel meer dan een boekhouder, accountant of fiscalist, hij is de vraagbaak, het klankbord en de adviseur voor je ondernemersvraagstukken en biedt ook meer dan alleen de traditionele diensten. Gedurende dit jaar heeft de formule een partnership tot stand gebracht met Stapelfinancieringen zodat je via je CijferMeester een benodigde financiering kunt verkrijgen.

   Zoek je een bedrijfsfinanciering, extra werkkapitaal?  Schakel je CijferMeester in!

 • Nieuwe digitale mogelijkheden
  • natuurlijk is onze dienstverlening gebaseerd op persoonlijke begeleiding door je CijferMeester die altijd in je buurt is maar waar nodig digitaliseren we de samenwerking met jou vanuit kostenoverweging, veiligheid en betrouwbaarheid met handige en efficiënte online apps en dat hebben we dit jaar gedaan door de aangiftes digitaal af te wikkelen met HIX (Secure Login), volg de link CijferMeester & HIX voor een nadere uitleg.

   De totale digitale afwikkeling en verzending van de aangiftes, de digitale communicatie, de digitale goedkeuring, de veiligheid waarmee de data beschikbaar komt en de handige betaallink (iDEAL) die jou aangereikt wordt maken HIX een zeer aantrekkelijke en moderne tool om de samenwerking rondom aangiftes mee uit te voeren.

    

 • Nieuwe website
  • al dat positieve nieuws sluiten we af met een belangrijk communicatiemiddel waarmee we met jou in contact staan en de vernieuwing die we gerealiseerd hebben met onze nieuwe website. We hebben hierin verfrissing gezocht en een uitstraling die bij ons en onze no nonsense aanpak past, wij zijn jouw vraagbaak, klankbord en adviseur in de buurt!
   Volg de link website CijferMeester voor meer info en inzicht.

Bron: | CijferMeester B.V. | 15-11-2023

Ik heb interesse

Gerelateerde Kennis

Altijd een aanspreekpunt

Snel schakelen

Netwerk aan specialisten

Onze CijferMeesters