Administratiekantoor Hoogeveen heeft alles in huis voor mkb-ers

Met de energieke Arjen Dekker heeft Administratiekantoor Hoogeveen een zeer veelzijdige CijferMeester in huis. Arjen deed ervaring op als gevorderd assistent-accountant bij een groot regionale accountantskantoor, maar was ook controller bij een installatiebedrijf met 150 medewerkers.

Met alle diploma’s op zak en een recente afgeronde opleiding als financieringsdeskundige heeft Arjen dus een deskundige kijk op alles wat zich afspeelt op het gebied van boekhouding, (salaris)administratie, payroll, financiering en belastingen, ongeacht of het nu loon-, inkomsten-, vennootschaps- of omzetbelasting betreft.

Landelijke dekking

Met z’n rijke ervaring in de financiële dienstverlening vond Arjen het halverwege 2014 tijd worden voor zichzelf te beginnen. Het ondernemen trok hem aan. Tegelijk was hij wel beducht voor tunnelvisie en de beperkte armslag van de eenmanszaak. Daarom sprak het CijferMeester-concept hem meteen aan. “De eenvoud van een regionaal kantoor, maar wel met landelijke dekking. Dat is onze kracht.”

Altijd continuïteit

Korte lijnen en snelle service noemt Arjen als zijn voornaamste wapenfeiten. Z’n kantoor is gehuisvest in een fraai bedrijfsverzamelgebouw met voldoende gratis parkeergelegenheid en een bemenste receptie waar ze de bezoekers nog ouderwets welkom heten. Die persoonlijke aanpak waardeert hij ook zo binnen het Cijfermeester-concept. “Er is altijd continuïteit. Als ik onverhoopt verhinderd ben, staat er een andere CijferMeester klaar. En m’n telefoon schakel ik nooit door naar voicemail, er is altijd een mens van vlees en bloed die een oproep beantwoordt.”

Binnen 24 uur

Met zo een degelijke backoffice durft Arjen zijn klanten te garanderen dat hij altijd binnen 24 uur reageert op een vraag, iets wat maar weinig administratiekantoren kunnen waarmaken. De klanten van Arjen zijn voornamelijk MKB-bedrijven. Ook de meest ingewikkelde kwesties en vraagstukken kan en durft Arjen op te pakken: “Dat is een extra kwaliteit van een club als CijferMeester,
Lees meer

Administratiekantoor Hoogeveen      Routebeschrijving      Contact      Referenties

Administratiekantoor Hoogeveen als uw bedrijfsadviseur

Arjen DekkerHet administratiekantoor Hoogeveen wordt aangestuurd door Arjen Dekker. In 2008 is hij begonnen bij een middelgroot accountantskantoor, gericht op het midden- en kleinbedrijf. Hier heeft hij zijn volwaardige HBO accountancy diploma’s behaald. Na 5 jaren gewerkt te hebben als gevorderd assistent-accountant werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. In 2013 is hij gestart als controller bij een installatiebedrijf in het midden- en kleinbedrijf.

CijferMeester als uw vertrouwenspersoon

Door zijn ervaring in de accountancybranche en het bedrijfsleven weet hij wat de behoeften zijn van de klant. Hij beschrijft het zelf als volgt: ‘’Als controller kijk je met de ondernemer mee en ondersteun je hem bij het ondernemen, je bent een belangrijke vertrouwenspersoon’’.

Wij zijn pro-actief

Volgens hem kun je middels actuele stuurinformatie de ondernemer tijdig proactief adviseren.

Verder zegt hij: ‘’als controller was ik een collega van de ondernemer, dat gevoel wil ik ook aan mijn klanten geven.’’

Onze diensten zijn kwalitatief en betaalbaar

Door zijn kennis en ervaring in de accountancybranche weet hij tevens alles van administratie, jaarrekeningen, salarisadministratie en fiscale zaken.

Het kantoor in Hoogeveen wordt gekenmerkt door korte lijnen. ‘’Op het moment dat een klant een vraag heeft, wil ik hem er zo snel mogelijk mee helpen’’. Als we Arjen vragen naar zijn visie voor de toekomst zegt hij zelfverzekerd: ‘’Denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen en innovatief en vooruitstrevend blijven’’.

Als laatste zegt hij: ‘’Ten slotte ben ik zelf ook ondernemer en ben ik altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de klant optimaal in zijn behoeften te voorzien.’’
Contactformulier

Administratiekantoor Hoogeveen      Routebeschrijving      Contact      Referenties
[contact-form-7 id=”1041″ title=”Hoogeveen”]

Administratiekantoor Hoogeveen – Arjen Dekker

Icoontjes website-02Salkhof 14
7908 AL Hoogeveen
06 2306 2675
a.dekker@cijfermeester.nl


Routebeschrijving

Administratiekantoor Hoogeveen      Routebeschrijving      Contact      Referenties


Administratiekantoor Hoogeveen – Arjen Dekker

Icoontjes website-02Salkhof 14
7908 AL Hoogeveen
06 2306 2675
a.dekker@cijfermeester.nl


Sluiten

Eensmanszaak

Uw eigen bedrijf
Geen personeel

VOF

Vennootschap onder firma
Samen ondernemen

Maatschap

Uw eigen bedrijf
Ondersteuning samen doen

BV

Vanaf € 1 kapitaal
Aandelen op naam

NV

Vanaf € 45.000 kapitaal
Aandelen vrij verhandelbaar

Stichting

Ideële doelstelling
Lidmaatschap niet mogelijk

Vereniging

Leden met zelfde belang
Geen winstoogmerk

Expat

Nederlander in buitenland
Buitenlander in Nederland

Waarmee kunnen wij u helpen?