Een vakbekwaam administratiekantoor voor de ondernemers in Haulerwijk en omgeving

Administratiekantoor Haulerwijk wordt gerund door Geert Meulenbelt. Ik heb bijna 30 jaar ervaring met financiële administraties en belastingen. Ik heb gewerkt als controller in het bedrijfsleven in diverse branches, waaronder het bankwezen en een productiebedrijf, en ken als geen ander de kwesties die ondernemers bij hun administraties en hun belastingaangiften tegenkomen. Mijn passie is een goed verzorgde en up-to-date administratie bijhouden voor ondernemers, zodat zij hun tijd en energie kunnen geven aan dat waar ze goed in zijn: in ondernemen!

CijferMeester Haulerwijk is een vakbekwaam administratiekantoor dat zich richt op de bedrijven in Haulerwijk en omgeving. Ondernemers zoals Starters, ZZP’ers, éénmanszaken, VOF’s, en BV’s, maar ook particulieren kunnen bij mij terecht.

Diensten

Of je nu op zoek bent naar een boekhouder, administratiekantoor, een accountant of belastingadviseur, je kunt bij mij terecht met diverse fiscale en financiële vraagstukken en werkzaamheden, zoals:

  • Het laten inboeken van administraties
  • Het laten verzorgen van belastingaangiftes
  • Het laten opmaken van de jaarrekening
  • Het laten verzorgen van de salarisadministratie
  • Het verkrijgen van fiscaal en financieel advies

Je kunt ook ervoor kiezen je administratie (gedeeltelijk) zelf te verzorgen, waarbij ik ondersteuning bied bij de controle, het jaarwerk en de fiscale aangiften. CijferMeester Geert Meulenbelt biedt het pakket dienstverlening welke het beste bij jouw onderneming past. De werkzaamheden worden uitgevoerd tegen een vast all-in tarief, waardoor je achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Digitaal werken

Het aanleveren van de documenten gebeurt digitaal, via de app op de telefoon of per mail. Met de meeste banken is een koppeling gemaakt met het boekhoudsysteem. Hierdoor heb je altijd actuele informatie over je bedrijfsprestaties. Door deze efficiënte manier van werken kan de ondernemer doen waar hij/zij goed in is en doet de CijferMeester waar hij goed in is.
Lees meer

Eensmanszaak

Uw eigen bedrijf
Geen personeel

VOF

Vennootschap onder firma
Samen ondernemen

Maatschap

Uw eigen bedrijf
Ondersteuning samen doen

BV

Vanaf € 1 kapitaal
Aandelen op naam

NV

Vanaf € 45.000 kapitaal
Aandelen vrij verhandelbaar

Stichting

Ideële doelstelling
Lidmaatschap niet mogelijk

Vereniging

Leden met zelfde belang
Geen winstoogmerk

Expat

Nederlander in buitenland
Buitenlander in Nederland

Waarmee kunnen wij u helpen?