(088) 268 35 55 info@cijfermeester.nl

Login

Salarisadministratie & HR advies

Jouw salarisadministratie verdient een CijferMeester!

CijferMeester biedt Salarisadministratie, HR-adviesdiensten en arbeidsrechtelijke ondersteuning  die is afgestemd op de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Binnen de formule waar jouw CijferMeester onderdeel van is zijn vakmensen actief die zich toegelegd hebben op dit specialisme en al of niet onder regie van jouw CijferMeester deze diensten verlenen.

Salarisadministratie & HR Advies CijferMeester

 1. Expertise: Door de krapte op de arbeidsmarkt vormt (het behoud van) je personeel een steeds belangrijker factor binnen je bedrijf en daar moet je dan ook goed voor zorgen. Die zorg stopt niet bij een tijdige en juiste salarisstrook maar impliceert dat je als werkgever faciliteert en begeleidt op een manier die vandaag de dag gevraagd wordt. Daar kun je de expertise van je CijferMeester en de formule waarvan je CijferMeester onderdeel uitmaakt goed bij gebruiken. Naast die expertise zijn er ook diensten en kwaliteiten beschikbaar via je CijferMeester die normaliter duur ingekocht moeten worden, denk aan arbeidsrechtelijk advies.    

 2. Efficiency en Kostenbesparing: Door jouw salarisadministratie en HR-taken aan je CijferMeester toe te vertrouwen realiseer je efficiency. Dit impliceert dan niet alleen tijdsbesparing maar ook kostenbesparing door het vermijden van interne HR- en salaris-administratieve overhead.

 3. Focus op Kernactiviteiten: Doe waar je goed in bent en besteed de (salaris-administratieve) dingen uit waar een CijferMeester expertise en efficiency toevoegt! Een CijferMeester ondersteunt je door het overnemen van HR- en salaris-administratieve taken zodat jij je kunt focussen op de kernactiviteiten van je onderneming en de doelen die je gesteld hebt.

 4. Betrouwbaarheid: CijferMeester is jouw betrouwbare partner voor Salarisadministratie & HR Advies, we streven ernaar om jouw HR- en salarisprocessen te optimaliseren en jouw succes in deze gebieden te bevorderen met persoonlijke aandacht en praktische inzichten.

Waarom kiezen voor een CijferMeester?

 1. Persoonlijk: Een CijferMeester biedt persoonlijke begeleiding met inzet van persoonlijke expertise en ervaring, hierbij wordt gebruikgemaakt van online software waar al vele jaren mee gewerkt wordt en dus veel expertise mee opgebouwd is. Waar nodig wordt externe expertise geraadpleegd die binnen de formule waarvan je CijferMeester onderdeel is beschikbaar is via professionele specialisten.

 2. Betaalbaar: Je CijferMeester maakt duidelijke afspraken met je over de kosten die gepaard gaan met deze dienst, de inzet van de expertise van je CijferMeester en de digitale afwikkeling maken deze dienst betaal- en bereikbaar voor iedereen. 

 3. Efficiënt: Door de combinatie van de expertise van je CijferMeester en het gebruik van geavanceerde online software kunnen we jouw HR- en salarisadministratie naar het niveau brengen dat vandaag de dag gevraagd wordt én efficiënt uitvoeren.

 4. Compleet: Essentieel is een tijdige en juiste salarisstrook en -betaling voor je werknemer(s)!
  Maar ook de verdere rompslomp van een salarisadministratie wordt door je CijferMeester uitgevoerd, denk aan de afdracht loonheffing, de aan- en afmelding bij een pensioenfonds, signalering van CAO-wijzigingen en -verplichtingen,  jaaropgaves van werknemers etc. etc. je CijferMeester voorziet hierin en bied je een compleet verzorgde salarisadministratie.

 5. Veilig: Alle data die gebruikt wordt bij een salarisadministratie is zo mogelijk nog delicater dan bij andere administratieve dienstverlening en daarom worden er strikte beveiligingsmaatregelen getroffen om die data te beschermen. Je CijferMeester wordt daarbij ondersteund door specialisten met expertise op het gebied van gegevensbeveiliging.

Solide advies

Keuzes hebben consequenties. Dat begrijpen wij. Dus je wilt je keuzes baseren op de juiste informatie. En daar helpen we je bij. Wij adviseren je op alle bedrijfseconomische vraagstukken in jouw onderneming.

Persoonlijk contact

Altijd bereikbaar voor telefonische ondersteuning bij het runnen van je bedrijf. CijferMeester biedt onderscheidende begeleiding en betrokkenheid via moderne online tools voor administratie, rapportages en aangiftes, naast waardevolle advisering.

Professionele begeleiding

Ontdek de rust van financiële stabiliteit met onze professionele CijferMeesters aan jouw zijde. Wij bieden deskundige begeleiding, nauwkeurige boekhouding en belastingadvies op maat. Jouw financiën in goede handen.

Advies op Maat

Bij CijferMeester begrijpen we het belang van gepersonaliseerde service, vooral als het gaat om Salarisadministratie & HR Advies. We gaan verder dan het leveren van standaardoplossingen. Onze HR- en salarisadministratie-experts staan klaar om nauw met je samen te werken en op maat gemaakte strategieën te creëren die perfect passen bij de unieke behoeften en doelen van jouw organisatie.

Gegevensbeveiliging en Betrouwbaarheid

We realiseren ons dat de vertrouwelijkheid van jouw HR- en salarisgerelateerde gegevens van het grootste belang is. Daarom implementeren we strikte beveiligingsprotocollen om ervoor te zorgen dat jouw bedrijfsinformatie veilig is bij ons. Je kunt erop vertrouwen dat jouw gegevens in betrouwbare handen zijn, en dat we met uiterste professionaliteit en vertrouwelijkheid te werk gaan.

Efficiëntie en Tijdsbesparing

Het overdragen van jouw HR- en salarisadministratieve taken aan CijferMeester betekent niet alleen besparen op tijd, maar ook het bereiken van operationele efficiëntie. Hierdoor kun je je concentreren op strategische beslissingen en bedrijfsgroei, terwijl onze gespecialiseerde professionals zorgen voor nauwkeurige HR- en salarisprocessen die voldoen aan de hoogste normen.

 

Heb jij interesse in onze dienstverlening?

Wil je graag meer weten? Laat je gegevens hier achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Altijd een aanspreekpunt

Snel schakelen

Netwerk van specialisten