(088) 268 35 55 info@cijfermeester.nl

Login

CijferMeester Putten

Steven vd Burg

 

Ik run hier in Putten het administratiekantoor onder de naam CijferMeester. Of je nu een eenmanszaak hebt, een VOF runt, een ZZP’er of freelancer bent, of zelfs een kleine BV met tot 10 man personeel, ik sta klaar om jou te ondersteunen.

 

Bij CijferMeester draait alles om gemak. We kunnen de volledige boekhouding voor je regelen, salarisadministratie verzorgen, BTW-aangiftes indienen, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting afhandelen, rapporten opstellen, jaarrekeningen opstellen en jou voorzien van waardevol advies.

 

Maar wacht, er is meer! Als je dat wilt, kun je ook zelf mutaties invoeren of meekijken in je eigen administratie. Misschien houd je zelf al de boekhouding bij, maar wil je gewoon een deskundige blik erop werpen. Of je hebt wat hulp nodig bij die BTW-aangifte. Wat het ook is, ik sta voor je klaar.

 

Bij CijferMeester zijn we bekend om onze aanpak: betrouwbaar, professioneel en persoonlijk. En weet je, het begint allemaal met een gezellige kennismaking.

 

Wij zijn CijferMeester

Steven van der Burg

 
Jansgoed 12
3882 WK Putten
(06) 22 47 78 55
s.vanderburg@cijfermeester.nl
KVK 52551350
 

Heb jij interesse in onze dienstverlening?

Wil je graag meer weten? Laat je gegevens hier achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Altijd een aanspreekpunt

Snel schakelen

Netwerk aan specialisten