(088) 268 35 55 info@cijfermeester.nl

Login

Over ons

CijferMeester is een franchise van financials.


Een franchise met alle ruimte voor het autonome ondernemerschap van de CijferMeesters en waar klanten profiteren van persoonlijke begeleiding, garantie van dienstverlening en een uitgebreid netwerk van deskundigen voor ondersteuning en advies op administratief-, fiscaal- en bedrijfseconomisch gebied.

Over CijferMeester

CijferMeester-franchise vormt een geheel van bedrijfsadviseurs, boekhouders, controllers, accountants en belastingadviseurs waarbinnen een hoge mate van vrijheid geldt voor de franchisenemers én waar samengewerkt wordt op het moment dat het nodig is.

Onze CijferMeesters bedienen meer dan 4.000 klanten die voornamelijk actief zijn in het MKB!
Klanten genieten van de voordelen van kleinschaligheid via de persoonlijke begeleiding van een CijferMeester, die naast eigen expertise een beroep kan doen op een achterban waarbinnen aanvullende expertise ter beschikking is, én zijn gegarandeerd van continuïteit van dienstverlening ingeval van uitval. 

 

Een CijferMeester vervult een klankbordfunctie en is daarmee voor zijn/haar klant de vraagbaak voor álle ondernemersvraagstukken. Een CijferMeester is dus veel meer dan alleen een boekhouder of accountant, hij/zij is de adviseur van het MKB! 

Kenmerken dienstverlening:

Je administratie is feitelijk het fundament onder je bedrijf en ook de basis waarop je beslissingen neemt. 
Je CijferMeester zorgt ervoor dat je administratie voldoet aan de wettelijke eisen die gesteld worden en jij beslissingen kunt nemen die gebaseerd zijn op de economische en financiële werkelijkheid van je onderneming.

Dat vereist opleiding, ervaring en expertise en daar beschikt je CijferMeester in ruime mate over. Dat zorgt voor een strakke administratie die zorgt dat jij de koers kunt varen die nodig is voor je bedrijf. De expertise van je CijferMeester strekt zich verder uit over verschillende terreinen, zoals  uitgebreide kennis van de fiscaliteit rondom je bedrijf en ook de mogelijkheid tot het geven van gedegen financieel advies. 


Je CijferMeester  staat paraat om je bedrijf op het juiste financiële spoor te (helpen) houden, zij/hij is daarnaast omringd met collega’s en specialisten die je kunnen helpen met allerhande ondernemersvraagstukken. Denk aan financiering van nieuw werkkapitaal, bedrijfsoverdracht, inkomensplanning, mobiliteitsvraagstukken etc. 


We zijn er trots op dat we de persoonlijke benadering van een kleiner kantoor kunnen bieden zonder concessies te doen aan de hoogwaardige dienstverlening die je bedrijf verdient. Dus als je op zoek bent naar een partner die echt begrijpt waar jij en je onderneming voor staan, zoek dan niet verder. Ontdek de perfecte synergie tussen charme en kwaliteit bij je CijferMeester.

Bij ons draait het om duidelijkheid. Geen verrassingen, geen verborgen kosten. Je CijferMeester werkt met vaste prijzen via periodieke abonnementen, zodat jij altijd precies weet waar je aan toe bent.


Hoe doet je CijferMeester dat?
Het begint allemaal met jouw unieke situatie. Je CijferMeester neemt tijdens de zogenaamde intake de gegevens over jouw bedrijf en boekhouding van te voren grondig door en stelt op basis daarvan een offerte op maat op. Geen standaardpakketten want dan betaal je wellicht voor zaken die niet van toepassing zijn, maar een aanbod dat naadloos aansluit bij jouw situatie en behoeften.

Natuurlijk zal er in de toekomst sprake zijn van ontwikkelingen (groei?!) en veranderende omstandigheden, bijvoorbeeld wanneer jouw bedrijf groter wordt, de rechtsvorm verandert of als je besluit personeel in dienst te nemen gaat je CijferMeester opnieuw met je in gesprek en past het abonnement aan in de geest van de oorspronkelijke prijsstelling en sluit het abonnement weer aan op de actuele situatie van jouw bedrijf.


Kortom, je CijferMeester opereert met open vizier vanuit een partnerschap dat is gebouwd op vertrouwen en duidelijkheid. 

Je CijferMeester gaat verder dan alleen de boekhouding en de cijfers!

Als er kansen liggen om fiscale voordelen te halen of doelgerichte verbeteringen te realiseren voor je bedrijf neemt je CijferMeester het initiatief om deze door te voeren.

Dit doet je CijferMeester vanuit het partnerschap dat van kracht is en waarbinnen er samengewerkt wordt aan de optimalisatie van je bedrijfsresultaten. 

De advisering van je CijferMeester is een krachtige pijler onder de dienstverlening en altijd toegespitst op de specifieke behoeften van jouw bedrijf.


Je CijferMeester werkt proactief aan jouw financiële welzijn. Samen zorgen we ervoor dat geen enkele kans onbenut blijft en dat jouw bedrijf de weg blijft volgen naar een vruchtbare toekomst met optimale resultaten.

Alles draait om vertrouwen!

Een stevige vertrouwensrelatie vormt de basis van een goede samenwerking. Voordat je de keuze maakt met welke financial je gaat samenwerken strekt het tot aanbeveling om te onderzoeken of er sprake kan zijn van onderling vertrouwen. Daarom willen we je graag aanmoedigen om een aantal aanbieders grondig met elkaar te vergelijken. Neem de tijd om opties af te wegen en te kijken wat het beste bij jou en je bedrijf past.

En waarom niet een stap verder gaan? Breng gerust een vrijblijvend bezoek aan een CijferMeester, er is er tenslotte altijd 1 in de buurt.
Persoonlijk contact is de uitgelezen mogelijkheid om te checken of er sprake is van een klik. We nodigen je uit om de sfeer te proeven, onze aanpak te ervaren en te voelen of er sprake is van chemie.

Het bouwen aan een langdurige en wederzijds vruchtbare relatie begint hiermee. We staan klaar om je te laten zien waarom vertrouwen de kern van ons werk is.

Je CijferMeester is onderdeel van de CijferMeester-franchise en dat biedt de mogelijkheid om de continuïteit van de dienstverlening van je CijferMeester in hogere mate te garanderen.
Deze garantie tref je niet bij lokaal opererende, zelfstandige financials en achten wij essentieel bij het maken van een keuze voor de juiste financial.    

Bij CijferMeester begrijpen we dat de continuïteit van onze dienstverlening essentieel is voor jouw gemoedsrust.
Het feit dat je CijferMeester deelneemt aan de CijferMeester-franchise is in dat geval een groot voordeel want mocht je CijferMeester onverhoopt voor langere tijd uitvallen dan wordt de dienstverlening gecontinueerd via/door de formule en/of collega-CijferMeesters.


Het franchisekantoor neemt in dat geval de regie vanuit een praktische insteek. Je kunt erop vertrouwen dat jouw belangen goed behartigd worden en de administratieve – en fiscale verplichtingen van jou en je bedrijf nagekomen kunnen worden doordat de essentiële werkzaamheden overgenomen worden van je CijferMeester.


Bij CijferMeester gaat continuïteit verder dan een woord, het is daarom een van de onderscheidende factoren van de dienstverlening van je CijferMeester.
Voorwaarde hiervoor is wel dat je Cijfermeester de standaard volgt die binnen de formule gehanteerd wordt, informeer bij je CijferMeester of dit zo is. 

Je CijferMeester is altijd bereikbaar, ook wanneer er sprake is van drukke tijden of agendaverplichtingen want dan is er de mogelijkheid tot contact met het formulekantoor.

Of je nu belt, mailt, of een bericht achterlaat, we zijn er voor jou. Je Cijfermeester en de CijferMeester-formule staat klaar om je te ondersteunen, je vragen te beantwoorden en je vraagstukken direct op te pakken. 
Wij nemen dus nog steeds de telefoon op!

Je werkt samen met je CijferMeester en dat betekent dat er korte lijnen zijn en daarmee snelle response op vragen en verzoeken. 
Streven hierbij is dat jouw telefoontjes en e-mails binnen 24 uur beantwoordt worden.

 


Je schakelt je CijferMeester in voor de expertise die je (wellicht) zelf ontbeert maar die je CijferMeester wel heeft en in dat samenspel past een snelle response op de vragen die jij hebt.
Jouw tijd is kostbaar en we willen ervoor zorgen dat je altijd de informatie krijgt die je nodig hebt, precies wanneer je die nodig hebt. Dus aarzel niet om contact op te nemen, je CijferMeester is er om jou te helpen.

Met de administratie als basis voorziet je CijferMeester je van inzichten hoe de (financiële) vlag er voor staat.

Er wordt daarvoor moderne online software ingezet die samen met de analyse van je CijferMeester zorgt voor het inzicht dat jij nodig hebt en ook begrijpt. Dus geen moeilijke vaktermen, onleesbare grafieken of onbegrijpelijke ratio’s maar een rapportage en een uitleg (van je CijferMeester) die je verder helpt!
Op die manier verschaft je CijferMeester je inzicht in je financiële positie en zowel je huidige als je toekomstige inkomen.
Dat inzicht verschaft jou de mogelijkheid plannen te maken en beslissingen te nemen voor jouw toekomst en die van je bedrijf.

Innovatie is voor je CijferMeester geen doel op zich.
Moderne administratieve dienstverlening is gebaseerd op automatisering en digitalisering en je CijferMeester gebruikt daarbij de hulpmiddelen (software) die toekomstbestendig zijn en passen in het tijdsbeeld waarin we werken.

Je CijferMeester haakt aan op innovaties op het moment dat de dienstverlening daarmee geoptimaliseerd kan worden, wanneer deze bijdragen aan de efficiency, de digitale veiligheid en een gunstige invloed kunnen hebben op de (kost)prijs van de dienstverlening.

Je Cijfermeester innoveert om jouw zakelijke leven eenvoudiger, efficiënter en succesvoller te maken. 

Je CijferMeester wacht niet alleen je vragen af maar neemt ook initiatief!

Een partnerschap vereist zakelijke interactie met van beide kanten initiatief en input en vanuit de administratieve, fiscale en bedrijfseconomische expertise die je CijferMeester inbrengt in het partnerschap zul je periodiek voorzien worden van bijvoorbeeld adviezen, tussentijdse analyses van de resultaten, vragen over het reilen en zeilen van je bedrijf, relevante informatie die jouw (bedrijf)situatie raakt en een digitale nieuwsbrief met fiscale actualiteiten. 
Allemaal zaken die bijdragen aan het partnerschap en van nut zijn voor jou en je bedrijf.

Historie

We bestaan al sinds 2006 maar je treft hier niet de gebruikelijke stamboom maar wel verdiende aandacht voor onze historie!

Met dankbaarheid kijken we terug op onze historie, die gevuld is met groei, samenwerking en waardevolle relaties. Het is een reis geweest die ons heeft gevormd tot wie en wat we vandaag de dag zijn:
Een franchise van en voor financials met deelname van toegewijde CijferMeesters die trots is op de reis die we samen met alle betrokkenen hebben afgelegd en reikhalzend uitkijkt naar de toekomst!

Elke samenwerking heeft ons geïnspireerd om voortdurend te innoveren en voorop te lopen in de wereld van administratie, fiscaliteit en bedrijfsadvies.

We zijn dus trots op ons verleden en enthousiast over de kansen die voor ons liggen, samen met jou willen we werken aan het fundament van jouw bedrijf en bijdragen aan de verwezenlijking van jouw zakelijke dromen.


Dank je voor het verleden, het heden en de veelbelovende toekomst die we samen gaan creëren. Laten we blijven bouwen aan succes, innovatie en duurzame groei!

Vind jouw CijferMeester

Voor administratieve ondersteuning, advies en expertise

Altijd één aanspreekpunt

Snel schakelen

Netwerk van specialisten

Onze CijferMeesters