(088) 268 35 55 info@cijfermeester.nl

Login

Administratieve dienstverlening

Jouw administratie verdient een CijferMeester!


De administratieve dienstverlening van een CijferMeester vormt door efficiënt boekhouden een basis en stelt je in staat om beslissingen te nemen als ondernemer en plannen te maken voor jouw toekomst en die van je bedrijf.
De administratieve dienstverlening is een soort fundament onder je onderneming en vormt ook het uitgangspunt voor de overige dienstverlening van je CijferMeester zoals fiscale aangiftes, periodieke financiële rapportages en advisering.
Vanzelfsprekend gebruiken we daarvoor efficiënte online software, je CijferMeester zorgt daarmee voor een administratie die up-to-date is.

Administratieve Dienstverlening CijferMeester

 1. Expertise: Een CijferMeester is gespecialiseerd in financiële – en administratieve processen. Een CijferMeester is een goed opgeleide professional die jarenlange ervaring en diepgaande kennis inzet tijdens de Administratieve dienstverlening (boekhouden!) en daarmee als vakman aangemerkt kan worden.

 2. Nauwkeurig en Tijdig: Een CijferMeester voorziet in nauwkeurige administratieve verwerking en bewaakt de naleving van wettelijke vereisten door het doen van tijdige aangifte en aanlevering van de verplichtingen die van toepassing zijn op je onderneming, dit draagt bij aan financiële rust en stabiliteit.

 3. Focus op Kernactiviteiten: Doe waar je goed in bent en besteed de (administratieve) dingen uit waar een CijferMeester expertise en efficiency toevoegt! Een CijferMeester ondersteunt je door het overnemen van administratieve taken zodat jij je kunt focussen op de kernactiviteiten van je onderneming en de doelen die je gesteld hebt. 

 4. Uitgebreide Dienstverlening: Een CijferMeester biedt een breed scala aan diensten!
  De Administratieve dienstverlening beperkt zich niet alleen tot het voeren van de boekhouding maar strekt zich ook uit tot de belastingaangifte, de salarisadministratie en ook juridische documentatie.

Waarom kiezen voor een CijferMeester?

 1. Persoonlijk: Een CijferMeester biedt persoonlijke begeleiding, waar nodig via persoonlijk contact en waar mogelijk met gebruik van moderne digitale toepassingen.
  Een CijferMeester is nog gewoon telefonisch bereikbaar en beschikbaar! 

 2. Betaalbaar: Een CijferMeester hanteert transparante en eerlijke tarieven vanuit een praktische insteek. Groot voordeel hierbij voor jou is het (collectief) gebruik van moderne online software en de lage overheadkosten van je CijferMeester.

 3. Veilig: Een CijferMeester beveiligt, beheert, bewaart en gebruikt jouw data optimaal beveiligd! De data die je toevertrouwt aan je CijferMeester is niet toegankelijk voor derden en wordt alleen met hen gedeeld tijdens het praktisch en wettelijk vereist inzetten van de data.

 4. Efficiënt: Een CijferMeester gebruikt al zeer lang geavanceerde online software en de kennis en expertise die opgebouwd is in die tijd wordt ingezet tijdens de Administratieve dienstverlening aan jou. Het collectief gebruik van de software door vele Cijfermeesters is een inkoopvoordeel dat ten goede komt aan de tariefstelling die voor jou gehanteerd wordt.  

Solide advies

Keuzes hebben consequenties. Dat begrijpen wij. Dus je wilt je keuzes baseren op de juiste informatie. En daar helpen we je bij. Wij adviseren je op alle bedrijfseconomische vraagstukken in jouw onderneming.

Persoonlijk contact

Altijd bereikbaar voor telefonische ondersteuning bij het runnen van je bedrijf. CijferMeester biedt onderscheidende begeleiding en betrokkenheid via moderne online tools voor administratie, rapportages en aangiftes, naast waardevolle advisering.

Professionele begeleiding

Ontdek de rust van financiële stabiliteit met onze professionele CijferMeesters aan jouw zijde. Wij bieden deskundige begeleiding, nauwkeurige boekhouding en belastingadvies op maat. Jouw financiën in goede handen.

Advies op Maat

Een CijferMeester vervult een klankbordfunctie voor de ondernemer en is daarmee de vraagbaak voor alle ondernemersvraagstukken. Waar mogelijk adviseert een CijferMeester persoonlijk vanuit expertise en ervaring die beschikbaar is en waar nodig schakelt de CijferMeester de vertrouwde partners binnen z’n netwerk in voor het benodigde advies. Een CijferMeester is een korte lijn naar de advisering die nodig is!

Gegevensbeveiliging

We begrijpen dat jouw bedrijfsdata gevoelig kunnen zijn en niet in handen mogen komen van onbevoegden. Daarom hanteren we strikte beveiligingsmaatregelen die ervoor zorgen dat de aan ons toevertrouwde data in veilige handen is bij ons. We zetten hierbij moderne toepassingen in en laten ons ondersteunen en adviseren door bedrijven die beschikken over de expertise die hiervoor nodig is.

Efficiëntie en Tijdsbesparing

Het uitbesteden van je administratieve taken aan CijferMeester betekent dat je waardevolle tijd kunt besparen en je kunt focussen op je bedrijf. Je hoeft je niet bezig te houden met (complexe) administratieve processen en kunt je in plaats daarvan richten op de kernactiviteiten, strategische beslissingen en verdere ontwikkeling van je onderneming.

Heb jij interesse in onze dienstverlening?

Wil je graag meer weten? Laat je gegevens hier achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Altijd een aanspreekpunt

Snel schakelen

Netwerk van specialisten