(088) 268 35 55 info@cijfermeester.nl

Login

CijferMeester Oosterhout

Kees van Vessem

Welkom bij Administratiekantoor Oosterhout, een klein maar kundig administratiekantoor met een informeel karakter. Ik richt me voornamelijk op ondernemers binnen het MKB. Of je nu een ZZP’er, een eenmanszaak, VOF of kleine BV hebt, met of zonder personeel, ik bied een breed scala aan diensten aan die bij jouw onderneming passen. Jij kunt kiezen voor een volledig pakket aan dienstverlening, waarin ik jouw administratie, loon- en salarisadministratie, jaarcijfers, jaarrekening en al jouw fiscale aangiften verzorg. Maar als je de administratie (deels) zelf wilt beheren, kan ik je ondersteunen bij controle, jaarwerk en fiscale aangiften. Samengevat, ik zoek de dienstverlening die het beste aansluit bij jouw onderneming.

CijferMeester

Mijn naam is Kees van Vessem en ik leid Administratiekantoor Oosterhout. In het voorjaar van 2014 heb ik, na meer dan 35 jaar werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven als hoofd administratie en controller, besloten om een carrièreswitch te maken en een zelfstandig administratiekantoor op te richten.

 

Ik ben aangesloten bij CijferMeester, een landelijke organisatie met meer dan 60 zelfstandige administratiekantoren. We werken met uniforme, moderne cloud-software en kunnen rekenen op ondersteuning van andere CijferMeesters in het land. Hierdoor kan ik jou de kwaliteit en continuïteit van een groot kantoor bieden, maar dan met de persoonlijke aanpak en prijs van een kleiner kantoor. Je betaalt dus niet voor de overhead van een groot kantoor.

Wij zijn CijferMeester

Kees van Vessem

 
Hoefakker 265
4901 GB Oosterhout
(06) 14 67 85 30
k.vanvessem@cijfermeester.nl
KVK 59841001
 

Heb jij interesse in onze dienstverlening?

Wil je graag meer weten? Laat je gegevens hier achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Altijd een aanspreekpunt

Snel schakelen

Netwerk aan specialisten