Administratiekantoor Leeuwarden voorkomt gezeur met de belastingdienst

CijferMeester Alfred Wijgman van administratiekantoor Leeuwarden durft zijn klanten als dat nodig is streng toe te spreken. “Ik hou er niet van om de kop in het zand te steken. Daar heb je niks aan.” Dus gaat hij ook pijnlijke adviezen niet uit de weg. Tot grote tevredenheid van z’n klanten overigens. Menigmaal krijgt hij complimenten – soms zelfs een mooie fles wijn! – voor zijn betrouwbaarheid en betrokkenheid.

Dubbele kennismaking

Het kantoor van Alfred (1970) staat aan de rand van het centrum van Leeuwarden. Pal naast het postkantoor en met gratis parkeren voor de deur. Het zijn vooral mkb-bedrijven die een beroep doen op zijn kennis en ervaring. Jarenlang werkte hij bij relatiebeheer op een groot accountantskantoor. Een goede, werkbare relatie is een belangrijk vertrekpunt. Kennismaken met een nieuwe klant bestaat altijd uit twee gesprekken; één bij de ondernemer en één bij Alfred op kantoor, zodat beide partijen elkaar meteen goed leren kennen.

Cruciaal belang

Een degelijke financiële administratie is in zijn ogen van cruciaal belang voor elke onderneming. Om te weten waar je staat, om gezeur met de belastingdienst te voorkomen en om goed zicht te krijgen op je toekomstige bedrijfsplannen. Naast het verzorgen van o.a. de loonadministratie en opmaken van jaarrekeningen bestaat een belangrijk deel van Alfreds werk uit adviezen op financieel en fiscaal gebied.

Proactieve aanpak

Zijn proactieve aanpak valt in goede aarde bij de nuchtere Friezen die hij bedient. Zo bezorgde hij een van z’n klanten een fiks financieel voordeel door ze te attenderen op een provinciale subsidieregeling die het in dienst nemen van werknemers binnen een bepaalde leeftijdscategorie stimuleerde. Behalve de subsidie was er ook nog korting op diverse premies, kortom het advies van Alfred betaalde zich ruimschoots terug.

Uitglijders voorkomen

Gezonde strengheid is een kenmerk van Alfred zijn werkwijze.
Lees meer

Administratiekantoor Leeuwarden      Routebeschrijving      Contact

Alfred WijgmanVanaf april 2015 heeft CijferMeester een administratiekantoor Leeuwarden. Het kantoor is gelegen aan de rand van het oude centrum, met uitzicht op de Oldenhove en de groene Prinsentuin. De eigenaar Alfred Wijgman, in 1970 geboren in het Gelderse Brummen, heeft na vele jaren in de Noordoostpolder te hebben gewoond Leeuwarden uitgekozen als nieuwe vestigingsplaats. De mooie oude stad, de vele bedrijvigheid en de vriendelijkheid van de mensen spreken hem erg aan. Alfred geeft aan dat Leeuwarden alle voordelen van een grotere stad heeft, maar bovendien de intieme sfeer behouden heeft waar hij zich prettig bij voelt.

Ik ben er voor ondernemers

Alfred is inmiddels al heel wat jaren actief, zowel binnen de accountancy als in het bedrijfsleven. Ook het zelfstandig ondernemerschap is hem niet onbekend. Door al deze aspecten te combineren heeft hij de juiste mix in huis om bedrijven in het MKB en ZZP´ers goed van dienst te kunnen zijn. Voor het begeleiden of het voeren van een (loon)administratie, het samenstellen van een jaarrekening en het verzorgen van fiscale aangiften bent u bij CijferMeester Leeuwarden dan ook aan het juiste adres. Door de kleinschaligheid van het kantoor is er veel betrokkenheid bij de klanten; het motto is dan ook om samen met u van uw onderneming een succes te maken. Waar het kan zal CijferMeester Leeuwarden u daarin bijstaan.

Ik ben veelzijdig

Wederzijds vertrouwen is voor een langdurige samenwerking erg belangrijk. Maar ook kennis van zaken is bepalend voor het verlenen van de diensten die horen bij een administratiekantoor. Op het financiële/administratieve vlak heeft Alfred in het verleden diverse opleidingen gevolgd (MEAO, MBA, SPD, Assurantie-B) en daarnaast 9 jaar als relatiebeheerder gewerkt op een accountantskantoor. Doordat hij zich heeft aangesloten bij de CijferMeesterorganisatie blijft zijn kennis gegarandeerd actueel, en maakt hij gebruik van de meest actuele software voor een efficiënte dienstverlening. U kunt ervan verzekerd zijn dat de continuïteit bij dit administratiekantoor is gewaarborgd. Mocht de situatie zich voordoen, dan kunt u binnen de organisatie door een collega van een andere vestiging geholpen worden. Een netwerk van specialisten waarmee de organisatie samenwerkt maakt het verhaal af. Hierdoor profiteert u van alle voordelen van een groot kantoor, maar krijgt u tegen een eerlijke prijs ook de persoonlijke aandacht van een kleiner kantoor.

Het kantoor in Leeuwarden rust op de drie pijlers van de CijferMeesterorganisatie: Solide, Professioneel en Persoonlijk. Wij zijn pas tevreden als u ook tevreden bent. Neemt u gerust vrijblijvend contact op.
Contactformulier

Administratiekantoor Leeuwarden      Routebeschrijving      Contact
[contact-form-7 id=”2635″ title=”Leeuwarden”]

Administratiekantoor Leeuwarden – Alfred Wijgman

Icoontjes website-02Harlingersingel 13 (beneden)
8913 CJ Leeuwarden
058 843 0881
a.wijgman@cijfermeester.nl


Routebeschrijving

Administratiekantoor Leeuwarden      Routebeschrijving      Contact

Administratiekantoor Leeuwarden – Alfred Wijgman

Icoontjes website-02Harlingersingel 13 (beneden)
8913 CJ Leeuwarden
058 843 0881
a.wijgman@cijfermeester.nl


Sluiten

Eensmanszaak

Uw eigen bedrijf
Geen personeel

VOF

Vennootschap onder firma
Samen ondernemen

Maatschap

Uw eigen bedrijf
Ondersteuning samen doen

BV

Vanaf € 1 kapitaal
Aandelen op naam

NV

Vanaf € 45.000 kapitaal
Aandelen vrij verhandelbaar

Stichting

Ideële doelstelling
Lidmaatschap niet mogelijk

Vereniging

Leden met zelfde belang
Geen winstoogmerk

Expat

Nederlander in buitenland
Buitenlander in Nederland

Waarmee kunnen wij u helpen?