(088) 268 35 55 info@cijfermeester.nl

Login

CijferMeester Leeuwarden

Alfred Wijgman

CijferMeester Alfred Wijgman van Administratiekantoor Leeuwarden is absoluut geen voorstander van wegkijken als het erop aankomt. “Ik ben er geen fan van om problemen te negeren.  Dat brengt je nergens.” Hierdoor schuwt hij zelfs moeilijke adviezen niet. En verrassend genoeg, tot grote tevredenheid van zijn cliënten. Regelmatig ontvangt hij complimenten – en soms zelfs een goede fles wijn! – voor zijn betrouwbaarheid en toewijding.

Eerste Kennismaking

Het kantoor van Alfred (geboren in 1970) ging in 2015 van start aan de Harlingersingel in Leeuwarden, maar is inmiddels verhuisd naar het bedrijventerrein de Hemrik. Dit is gemakkelijk bereikbaar voor zijn klanten, met ruime parkeergelegenheid. Voornamelijk mkb-ondernemingen doen een beroep op zijn kennis en expertise. Na een lange periode als relatiebeheerder bij een groot accountantskantoor, hecht hij veel waarde aan een sterke en werkzame relatie. De eerste kennismaking met een nieuwe klant omvat altijd een gesprek op Alfreds kantoor, zodat beide partijen meteen een goed beeld van elkaar krijgen.

Wij zijn CijferMeester

Alfred Wijgman

 
Apolloweg 1
8938 AT Leeuwarden
(058) 843 08 81
a.wijgman@cijfermeester.nl
KVK 62551698
 

Heb jij interesse in onze dienstverlening?

Wil je graag meer weten? Laat je gegevens hier achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Altijd een aanspreekpunt

Snel schakelen

Netwerk van specialisten