CijferMeester, uw administratiekantoor in Oud-Beijerland

Kenmerk, mijn klanten staan centraal

Met ruim 30 jaar ervaring in de agrarische sector, detailhandel en logistiek heb ik, Henk Stolk eigenaar van administratiekantoor CijferMeester Oud-Beijerland, brede ervaring opgedaan met alle administratieve en financiële zaken die komen kijken bij het voeren van een administratie. Of het nu gaat om het opzetten van administraties, personeels- en salarisadministraties, belastingzaken (LH, BTW, IB en VPB), proces- en risicomanagement tot aan het in control zijn over het eigen bedrijf. Van het opstellen van een jaarrekening tot het tussentijds opleveren van KPI overzichten of maatwerkoverzichten. Uw behoeften staan centraal en worden ingevuld.

Partner in business

Ik wil voor u meer zijn dan alleen de cijfers. U als persoon leren kennen, wat u belangrijk vindt en hoe u uw (zakelijke) toekomst ziet.

Ik wil voor u niet alleen uw administratiekantoor zijn, maar ook uw partner in business. Uit de gegevens in uw administratie bruikbare informatie halen voor de sturing van uw bedrijf. U helpen richting te geven aan uw bedrijf om zodoende de gestelde doelen te kunnen realiseren.

Ik zie het als mijn missie om ondernemers optimaal te ontzorgen als het om hun administratie gaat. Zodat zij meer tijd voor hun onderneming, het creëren van kansen en het realiseren van hun dromen hebben.”

Dienstverlening

Mijn dienstverlening omvat het verzorgen van de complete administratie, boekhouding, belastingaangiftes en het opstellen van de jaarrekening. Maar ook voor onderstaande diensten kunt u bij mij terecht:

  • Salarisadministratie
  • Payrolling
  • Bedrijfsadvies
  • Startersbegeleiding
  • Schuldhulpverlening
  • Financiële planning
  • Interim opdrachten

Betrouwbaar, betrokken, dichtbij en flexibel

Eerlijkheid en betrouwbaarheid zijn belangrijke steekwoorden en de basis voor het op- en uitbouwen van (zakelijke) relaties.
Lees meer

Eensmanszaak

Uw eigen bedrijf
Geen personeel

VOF

Vennootschap onder firma
Samen ondernemen

Maatschap

Uw eigen bedrijf
Ondersteuning samen doen

BV

Vanaf € 1 kapitaal
Aandelen op naam

NV

Vanaf € 45.000 kapitaal
Aandelen vrij verhandelbaar

Stichting

Ideële doelstelling
Lidmaatschap niet mogelijk

Vereniging

Leden met zelfde belang
Geen winstoogmerk

Expat

Nederlander in buitenland
Buitenlander in Nederland

Waarmee kunnen wij u helpen?