(088) 268 35 55 info@cijfermeester.nl

Login

Word CijferMeester

– kies voor autonoom ondernemerschap
– klanten zijn en blijven van jou
– verhoogde continuïteitsgarantie dienstverlening
– turnkey kantoorstart
– géén langdurige verplichting / overeenkomst
– géén omzet gerelateerde fee

– géén exit-fee

 

Ben jij een CijferMeester?

Iedereen heeft talent! Ben jij die talentvolle financial dan kun je al die talenten aanwenden om naar eigen inzicht als CijferMeester een florerend advieskantoor te runnen.


Het benutten van talent in combinatie met ondernemerschap onder de vleugels van de CijferMeester-franchise is de sleutel naar een bestaan waar je wellicht van droomt.


Het ondernemerschap biedt je ook nog eens de mogelijkheid om je work-life balance in te vullen zoals je wenst!

Kenmerken CijferMeester-franchise

Bij CijferMeester geloven we sterk in het autonoom ondernemerschap van onze franchisenemers en vanuit die visie bieden we de CijferMeesters ondersteuning en bescherming op het moment dat ze dit nodig hebben. Naast de ondersteuning vanuit de formule heeft een CijferMeester ook collegiale expertise en ervaring ter beschikking waardoor elk ondernemersvraagstuk in behandeling genomen kan worden.

 

Binnen de formule propageren we een uniforme werkwijze en gebruik van uniforme automatisering, hiermee zijn klanten en CijferMeester gegarandeerd van continuïteit van dienstverlening bij uitval. Die standaardwerkwijze flexibiliseert ook de capaciteit van een CijferMeester omdat werkzaamheden overgedragen kunnen worden binnen de formule.

 

Natuurlijk geldt er toezicht op kwaliteit omdat uiteindelijk iedereen onder de CijferMeester-vlag opereert, dat geeft de klant maar ook de CijferMeester een veilig gevoel.

Hoe word je een CijferMeester?

Simpel, ga met ons in gesprek!

In gesprek? Dit kun je verwachten:

Maak contact

Enthousiast? Vul het onderstaande contactformulier in met een korte motivatie en we nemen contact met je op.

Eerste gesprek

We maken een afspraak bij jou in de buurt om te verkennen of we matchen en informatie uit te wisselen.

Praktijk

We brengen je in contact met een CijferMeester van wie je verneemt hoe alles in de praktijk in z'n werk gaat. Erg nuttig en geeft vertrouwen.

Vervolggesprek

Nog steeds enthousiast? Dan praten we verder, inmiddels beschik je over alle relevante informatie op papier. Zo langzamerhand komen we bij de beslissing om aan te sluiten, maar dat moment bepaal jij!

Cases van andere CijferMeesters

Altijd één aanspreekpunt

Snel schakelen

Netwerk van specialisten

Wat onze klanten zeggen

Klaar om CijferMeester te worden

Zet de stap en ga met ons in gesprek om te zien of er een basis is om met elkaar een autonoom CijferMeester-kantoor tot wasdom te brengen. Jij bepaalt de koers van je kantoor en wij faciliteren en ondersteunen je waar nodig en gewenst!