(088) 268 35 55 info@cijfermeester.nl

Login

CijferMeester Woubrugge

Sjaak Kliffen

 

Mijn naam is Sjaak Kliffen en ik ben de trotse eigenaar van administratiekantoor CijferMeester Groene Hart. Mijn kantoor aan huis is gevestigd in Woubrugge, midden in de regio Groene Hart, grenzend aan de plaatsen Ter Aar en Alphen aan den Rijn.

 

Met ruim 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven ben ik gespecialiseerd in het voeren van volledige financiële administraties, inclusief het opstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van belastingaangiftes en het verstrekken van belasting- en bedrijfsadviezen. Ik heb besloten om het begrip “volledige ontzorging van de administratie” in mijn regio naar een hoger niveau te tillen.

Cijfermeester organisatie

 

Ik werk samen met de CijferMeester-organisatie, een landelijk opererende organisatie van administratiekantoren met een uitstekende reputatie. De CijferMeester-organisatie beschikt over professionals op het gebied van financiële, belasting- en juridische zaken. Mijn klanten profiteren dus niet alleen van mijn kennis, maar ook van al deze expertise onder één dak.

 

Continuïteit is gewaarborgd: in het geval ik langdurig niet bereikbaar ben door omstandigheden, worden mijn taken automatisch overgenomen door de CijferMeester-organisatie, zodat je altijd geholpen wordt.

Wij zijn CijferMeester

Sjaak Kliffen

 
Krabbescheer 28
2481 CK Woubrugge
06-26933792
s.kliffen@cijfermeester.nl
KVK 70873143
 

Heb jij interesse in onze dienstverlening?

Wil je graag meer weten? Laat je gegevens hier achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Altijd een aanspreekpunt

Snel schakelen

Netwerk aan specialisten