(088) 268 35 55 info@cijfermeester.nl

Login

CijferMeester Twello

Wim Overeem

Bij CijferMeester Twello zijn ondernemers die “niks met cijfers hebben” maar wel exact willen weten wat hun financiële situatie is van harte welkom. Het kantoor wordt gerund door Wim en Barbara Overeem, en hun complementaire achtergronden vullen elkaar perfect aan. Wim is een gediplomeerd AA-accountant en bekijkt financiële zaken zoals omzet, bedrijfsresultaten, investeringen en afschrijvingen met een unieke blik. Barbara daarentegen heeft als ondernemer bij bedrijven als Intertoys en Marskramer waardevolle ervaring opgedaan in de detailhandel en verkoop.

Zakelijke partners

Wim heeft gewerkt bij diverse regionale accountantskantoren en als interim-consultant, en zijn voorkeur ging uit naar het mkb vanwege de diversiteit. Barbara is degene die geniet van relatieonderhoud. Hoewel administratief werk steeds meer digitaal gebeurt, zijn niet alle klanten even bedreven in deze digitale processen. Barbara gaat soms bij hen langs voor een kop koffie, of de klanten komen zelf naar het moderne kantoor in het centrum van het dorp, waar parkeren nog gratis is.

 

Wim en Barbara zijn niet alleen zakelijke partners, maar ook partners in hun privéleven. Werk en privé lopen daardoor vaak door elkaar, maar ze hebben er geen moeite mee om werkbesprekingen aan de keukentafel te houden. Voor hen is dit niet bezwaarlijk; het is iets wat ze beiden van huis uit hebben meegekregen, aangezien ze allebei uit ondernemende families komen. Flexibiliteit en het vermogen om door de bril van de ondernemer te kijken zitten in hun DNA.

Wij zijn CijferMeester

Wim Overeem

 
Veilingstraat 30
7391 GM Twello
(06) 25 04 71 86
w.overeem@cijfermeester.nl
KVK 08110211
 

Heb jij interesse in onze dienstverlening?

Wil je graag meer weten? Laat je gegevens hier achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Altijd een aanspreekpunt

Snel schakelen

Netwerk van specialisten