(088) 268 35 55 info@cijfermeester.nl

Login

CijferMeester Dronten

Wilmar Voortman

Mijn naam is Wilmar Voortman en ik ben sinds 2011 de eigenaar van administratiekantoor CijferMeester Dronten. Met meer dan twintig jaar ervaring als administrateur bij verschillende familiebedrijven, kan ik je nu als collega-ondernemer van dienst zijn.

Betrouwbaar en dynamisch

Als ondernemer in een dynamisch familiebedrijf begrijp ik het belang van snelle beslissingen en een betrouwbare boekhouder. Bij CijferMeester Dronten sta ik 24/7 voor je klaar en kun je vertrouwen op een up-to-date administratie dankzij ons moderne concept. Alles kan digitaal worden verwerkt, zodat informatie overal en direct beschikbaar is.

 

ZZP'ers en MKB: mijn focus ligt bij jou

Mijn klanten bestaan voornamelijk uit ZZP’ers en MKB-bedrijven. Ik verzorg persoonlijk de administratie, afhankelijk van jouw situatie, vanaf het begin tot en met de belastingaangiftes. Dit stelt mij in staat om goed op de hoogte te zijn wanneer ik met jou, de ondernemer, in gesprek ga. Dit gesprek kan plaatsvinden op mijn kantoor aan het Spaarne 3 in Dronten, maar ik vind het ook erg leuk om bij jou op locatie langs te komen.

Wij zijn CijferMeester

Wilmar Voortman

 
Het Spaarne 3
8253 PE Dronten
(06) 45 90 53 86
w.voortman@cijfermeester.nl
KVK 78107202
 

Heb jij interesse in onze dienstverlening?

Wil je graag meer weten? Laat je gegevens hier achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Altijd een aanspreekpunt

Snel schakelen

Netwerk aan specialisten