(088) 268 35 55 info@cijfermeester.nl

Login

CijferMeester Wassenaar

Remy Engelhard

Welkom bij het Administratiekantoor Wassenaar! Administratie, belastingaangiften – voor de meeste mensen voelt dit als een noodzakelijk kwaad. Maar niet voor mij, Remy Engelhard, hier in Wassenaar.

 

Sinds 2013 ben ik onderdeel van de landelijke organisatie CijferMeester. Als familielid van de bekende Haagse banketbakker Engelhard begrijp ik wat ondernemen betekent. In mijn vrije tijd werkte ik bij Croissanterie Patisserie Engelhard in Den Haag. Terwijl ik mijn pauzes doorbracht in de parfumeriezaak van mijn vader, telde ik acceptgiro’s om de omzet te berekenen. Daar ontdekte ik mijn affiniteit met cijfers en het plezier dat ik eraan beleef.

 

Na mijn middelbare school trad ik in dienst bij Coopers & Lybrand Dijker van Dien, dat nu PriceWaterhouseCoopers is. Ik behaalde al mijn diploma’s en werkte bij verschillende bedrijven en instellingen in diverse financiële functies. Maar het ondernemersbloed stroomt waar het wil, en in 2007 begon ik als interim financieel specialist voor mezelf. Sinds 1991 werk ik in deze branche, en sinds 1997 woon ik met mijn vrouw en kinderen in Wassenaar.

 

Flexibel, eerlijk en duidelijk – dat zijn mijn kernwaarden. Met mijn achtergrond begrijp ik dat boekhouding vaak als een last wordt ervaren. Ondernemers hebben overdag weinig tijd, en particulieren moeten gewoon naar hun werk. Graag neem ik die last van hen over. Mijn doel? Financiële orde scheppen, het beste voordeel voor mijn klanten realiseren en mijn klanten ‘in control’ laten zijn. Mijn werk eindigt niet bij de belastingaangifte. Dat is juist het begin! We gaan verder praten: wat zijn jouw plannen voor het komende jaar en hoe kunnen we dat zo goed mogelijk regelen? Ik wil een echte zakenpartner zijn – ook voor particulieren. Altijd beschikbaar, op elk gewenst moment. Die flexibiliteit is uniek in deze branche, het draait om meer dan alleen cijfers.

 

Wij zijn CijferMeester

Remy Engelhard

 
Schoolstraat 27
2242 KE Wassenaar
(06) 41 51 71 31
r.engelhard@cijfermeester.nl
KVK 27294160
 

Heb jij interesse in onze dienstverlening?

Wil je graag meer weten? Laat je gegevens hier achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Altijd een aanspreekpunt

Snel schakelen

Netwerk aan specialisten