(088) 268 35 55 info@cijfermeester.nl

Login

CijferMeester Vledder

Ilona Renier

Ilona Renier, de eigenaar van administratiekantoor Vledder, heeft ruim 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven. CijferMeester Vledder is een kleinschalig en informeel kantoor dat zich richt op diverse bedrijfsvormen, zoals zzp’ers, eenmanszaken, V.O.F.’s en B.V.’s in de regio. Ook starters en particulieren kunnen hier terecht.

Compleet dienstpakket

CijferMeester Ilona Renier biedt een uitgebreid en compleet dienstenpakket. Ze kan u volledig ontzorgen door uw volledige administratie, inclusief periodieke rapportages, salarisadministratie, advies, belastingaangiftes en jaarrekening op zich te nemen. Maar u kunt er ook voor kiezen om zelf uw administratie te doen, waarbij zij alleen de controles, jaarrekening en aangiftes verzorgt. De werkzaamheden worden uitgevoerd tegen een vast all-in tarief, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

 

Het kantoor in Vledder maakt deel uit van het CijferMeester-collectief. Als aangesloten partner maakt Ilona gebruik van moderne software en blijft ze altijd op de hoogte van de laatste fiscale ontwikkelingen. Ze heeft toegang tot een netwerk van specialisten, waardoor ze uw vragen altijd deskundig en professioneel kan beantwoorden. Kortom, ze biedt de kwaliteit en continuïteit van een groot kantoor, maar met de persoonlijke benadering en prijs van een klein kantoor in Vledder.

 

Als u als ondernemer geen tijd heeft om de administratie (zelf) te doen of als u niet tevreden bent over uw huidige dienstverlener, kunt u contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek! 

Wij zijn CijferMeester

llona Renier

 
Lesturgeonplein 5
8381 BX Vledder
(06) 44 40 12 01
i.renier@cijfermeester.nl
KVK 60886951
 

Heb jij interesse in onze dienstverlening?

Wil je graag meer weten? Laat je gegevens hier achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Altijd een aanspreekpunt

Snel schakelen

Netwerk aan specialisten