(088) 268 35 55 info@cijfermeester.nl

Login

CijferMeester Vianen

Jeroen Schraven

Ik ben Jeroen Schraven, een financieel expert met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van administratie en finance, van administrateur tot controller. Ik heb me aangesloten bij CijferMeester en ben gestart met het administratiekantoor Vianen. Deze franchiseorganisatie staat voor kwaliteit in boekhouding, belastingen en bedrijfsadvies tegen een scherp tarief.

Vertrouwensrelatie

Laten we eerlijk zijn, veel ondernemers hebben niet bepaald een liefde voor het papierwerk dat bij hun werkzaamheden hoort. Maar ik kan je vertellen dat een degelijke financiële administratie de ruggengraat van elk bedrijf vormt. Het interessante is dat het MKB vaak denkt dat ze een accountant nodig hebben voor zaken als jaarrekeningen. Maar dat is niet altijd het geval! Een goede administrateur kan dezelfde dienstverlening bieden als een doorsnee accountant, maar dan tegen lagere tarieven. En dat ben ik. Mijn kennis combineer ik met een no-nonsense houding en een proactieve instelling. Vertrouwen staat centraal in mijn werk. Door regelmatig contact met mijn klanten bouw ik een persoonlijke band op. Hierdoor kan ik inspelen op veranderingen in jouw bedrijf en de marktontwikkelingen. Ik ben jouw vaste aanspreekpunt en altijd optimaal bereikbaar. Afspraken ‘s avonds? Geen probleem. Zo kun jij je overdag richten op waar jij goed in bent: ondernemen!

Wij zijn CijferMeester

Jeroen Schraven

 
Franciscushof 160
4133 BK Vianen
(06) 41 45 61 14
j.schraven@cijfermeester.nl
KVK 30201369
 

Heb jij interesse in onze dienstverlening?

Wil je graag meer weten? Laat je gegevens hier achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Altijd een aanspreekpunt

Snel schakelen

Netwerk aan specialisten