(088) 268 35 55 info@cijfermeester.nl

Login

CijferMeester Utrecht

Diana van der Ven

CijferMeester Utrecht, geleid door Diana van der Ven, is gespecialiseerd in financiële administratie, jaarrekeningen, belastingaangiften en algemeen financieel advies voor het kleinbedrijf. Diana heeft ruime ervaring in zowel accountancy als financiële administratie in verschillende branches, waardoor ze een brede expertise heeft opgebouwd.

Kenmerken van CijferMeester

Kenmerken van de aanpak van CijferMeester Utrecht en Diana:

  • Problemen bestaan niet, alleen verborgen oplossingen: Diana staat bekend om haar positieve benadering van uitdagingen en problemen, waarbij ze altijd op zoek gaat naar oplossingen.
  • Directe en informele communicatie: Diana is direct en informeel in haar benadering. Ze communiceert duidelijk en houdt het graag ‘to the point’, zodat klanten altijd weten waar ze aan toe zijn.
  • Persoonlijke aandacht: Diana richt zich voornamelijk op bedrijven met maximaal 15 medewerkers, zodat ze persoonlijk contact kan onderhouden en de gewenste service en aandacht kan bieden.
  • Continuïteit gewaarborgd: Als onderdeel van CijferMeester heeft Diana toegang tot een breder netwerk van collega’s en experts, waardoor de continuïteit van dienstverlening wordt gewaarborgd. Bij afwezigheid kunnen andere CijferMeester-kantoren de zaken waarnemen.
  • Klanttevredenheid: Diana heeft tevreden klanten die haar professionaliteit, eerlijkheid en betrouwbaarheid waarderen.

CijferMeester Utrecht is gespecialiseerd in het bedienen van kleine en middelgrote ondernemingen. Als u behoefte heeft aan financieel advies, boekhouding, jaarrekeningen, belastingaangiften of andere financiële diensten, kunt u contact opnemen met Diana van der Ven voor een vrijblijvend gesprek

Wij zijn CijferMeester

Diana van der Ven

 
M. van Meelstraat 53
3555 VW Utrecht
06-30010128
d.vanderven@cijfermeester.nl
KVK 62706489
 

Heb jij interesse in onze dienstverlening?

Wil je graag meer weten? Laat je gegevens hier achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Altijd een aanspreekpunt

Snel schakelen

Netwerk aan specialisten