(088) 268 35 55 info@cijfermeester.nl

Login

CijferMeester Ommen

Ronald-Hartholt

Ben je ondernemer in of nabij Ommen, of ben je van plan hier een onderneming te starten? Zoek je een administratiekantoor voor samenwerking of zelfs om je gehele administratie aan uit te besteden?

Ik ben Ronald Hartholt van Administratiekantoor Ommen, een toegankelijk kantoor in het Vechtdal. Mijn focus ligt op ZZP’ers, eenmanszaken, Vof’s en het MKB. Dankzij moderne technieken zoals online boekhouden, kan ik op diverse niveaus met je samenwerken. Dit varieert van het zelf verwerken van je administratie tot volledige uitbesteding, en alles daartussenin. Door deze aanpak kun je je administratie zelfs grotendeels automatiseren als je dat wilt.

Ik werk nauwkeurig en blijf altijd bijgeschoold via de CijferMeester organisatie. Zo ben je verzekerd van een deskundige sparringpartner. Bovendien denk ik graag met je mee en zorgen regelmatige contactmomenten en rapportages voor inzicht in de groei van je onderneming.

 

Met ervaring in financiële administratie, salarisadministratie, BTW-aangiftes, loonheffing, en fiscale vraagstukken bij eerdere werkgevers, kan ik je goed bijstaan. Door de jaren heen ben ik gegroeid van een administratief medewerker tot Financieel Manager, en ben ik bekend met alle facetten van het ondernemerschap.

Enkele diensten:

Heb je een ‘standaard’, achterstallige of ‘niet-standaard’ (schoenendoos) administratie? Maak je geen zorgen, ik kan je helpen. Ik zorg ervoor dat je administratie weer helemaal op orde komt, digitaal of op papier.

 

Hier zijn enkele van de diensten die ik je kan bieden:

– Opzetten van je administratie

– Verwerken van je administratie

– (Fiscaal) advies voor (startende) ondernemers

– Belastingaangiftes (omzetbelasting, VPB, loonheffing, inkomstenbelasting)

– Salarisadministratie

 

Heb je interesse? Laten we samenwerken om je onderneming succesvol te maken.

Wij zijn CijferMeester

Ronald Hartholt

 
Jan Tooropstraat 64
7731 MR Ommen
(06) 42 15 45 12
r.hartholt@cijfermeester.nl
KVK 73635987
 

Heb jij interesse in onze dienstverlening?

Wil je graag meer weten? Laat je gegevens hier achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Altijd een aanspreekpunt

Snel schakelen

Netwerk van specialisten