(088) 268 35 55 info@cijfermeester.nl

Login

CijferMeester Ommen

Ronald-Hartholt
Rob Grutter

Ben je op zoek naar een toegankelijk administratiekantoor in het prachtige Ommen? Bij ons ben je aan het juiste adres! Wij richten ons op ZZP’ers, Eenmanszaken, VOF’s en het MKB. Dankzij moderne technologieën, zoals online boekhouden, kunnen we op verschillende niveaus met jou samenwerken. Of je nu zelf je boekhouding wilt bijhouden, het gedeeltelijk wilt uitbesteden, of alles daartussenin, het is allemaal mogelijk. Met behulp van deze technologieën kun je zelfs een groot deel van je administratie automatiseren.

Dienstverlening

Door nauwgezet te werken, grote nauwkeurigheid te waarborgen en continu bij te leren via de CijferMeester organisatie, kun je erop vertrouwen dat we een solide gesprekspartner voor je zijn. Daarnaast denken we graag met je mee en zorgen regelmatige contactmomenten en rapportages voor een duidelijk inzicht in de groei van jouw bedrijf.

Wij zijn CijferMeester

Ronald Hartholt & Rob Grutter

 
Jan Tooropstraat 64
7731 MR Ommen
(06) 42 15 45 12 (Ronald)
(06) 83 99 47 80 (Rob)
r.hartholt@cijfermeester.nl
r.grutter@cijfermeester.nl
KVK 73635987
 

Heb jij interesse in onze dienstverlening?

Wil je graag meer weten? Laat je gegevens hier achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Altijd een aanspreekpunt

Snel schakelen

Netwerk aan specialisten