(088) 268 35 55 info@cijfermeester.nl

Login

CijferMeester Rotterdam

Rob Etman

Administratiekantoor Rotterdam Oost is hét CijferMeester kantoor voor Rotterdam Oost en omgeving. Ons administratiekantoor in Rotterdam Oost sluit perfect aan op jouw wensen als lokale ondernemer. Ben je een MKB-bedrijf, stichting, maatschap, BV, NV of zzp’er en op zoek naar een administratiekantoor in Rotterdam Oost? Dan kun je vertrouwen op een administratiekantoor dat naadloos aansluit bij jouw behoeften en werkwijze. Het CijferMeester administratiekantoor in Rotterdam Oost biedt ondernemers een eenvoudige manier van administratievoering en zorgt ervoor dat je zo min mogelijk tijd hoeft te besteden aan jouw administratie. Gemak staat voorop. Naast het bijhouden van jouw boekhouding, voeren wij taken uit zoals het indienen van jouw belastingaangifte, het verstrekken van advies en het opstellen van jouw jaaroverzicht. CijferMeester in Rotterdam Oost kan jouw administratieve zorgen wegnemen, passend binnen jouw budget.

Kennis

CijferMeester verzorgt uiteraard de boekhouding via de cloud, wat gemak biedt voor ondernemers. Maar boekhouden gaat niet alleen over het ordenen van cijfers. Ondernemers hebben vaak meer vragen. Daarom bieden wij onze kennisbank aan, waar je 24/7 direct antwoorden op veelgestelde vragen kunt vinden. Natuurlijk vullen we deze kennis graag aan met persoonlijk advies, omdat jouw situatie altijd net even anders is dan de standaard. Dus als je antwoorden op jouw vragen zoekt, doorzoek dan de kennisbank en neem contact met ons op voor persoonlijke ondersteuning.

 

Deze CijferMeester biedt jou meer dan alleen cijfers!

Wij zijn CijferMeester

Rob Etman

 
Nikkelstraat 24
3057 GR Rotterdam
0652410908
r.etman@cijfermeester.nl
KVK 24395078
 

Heb jij interesse in onze dienstverlening?

Wil je graag meer weten? Laat je gegevens hier achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Altijd een aanspreekpunt

Snel schakelen

Netwerk aan specialisten