(088) 268 35 55 info@cijfermeester.nl

Login

CijferMeester Woerden

Peter Brokke

Administratiekantoor Woerden stort zich vol overgave op belastingproblemen. Boekhouden vormt de belangrijke basis van mijn vak, maar ik buig me het liefst over de belastingregels. Mijn ogen gaan echt glimmen als ik voor mijn klanten een dispuut met de belastingdienst moet oplossen.

Problemen met de belasting; mensen liggen er soms letterlijk wakker van en duiken ervoor weg. Zo kreeg ik eens een stapel blauwe enveloppen in handen gedrukt met de mededeling ‘wil jij ze openmaken en de zaak afhandelen?’. Dergelijke opdrachten zijn aan mij als Register Belastingadviseur goed besteed. Ik heb ervaring opgedaan als controller bij grote bedrijven zoals de Consumentenbond en Volker Wessels, en bedien sinds 2013 tal van eenmans- en mkb-bedrijven in Woerden en omgeving. “Ik spreek nu rechtstreeks met de mensen die aan de knoppen zitten. Dat maakt het adviseren extra leuk.”

Groeien en krimpen

Een schoonmaakbedrijf, een reclamebureau en een internationale technische groothandel; de variatie aan opdrachtgevers is groot. En daarmee ook mijn werkzaamheden. Behalve boekhouden en loonadministratie betreft dat ook adviseren op bedrijfseconomisch vlak. Bij de een richt zich dat op groei, maar ik help ook ondernemers die hun markt zien krimpen en alle zeilen bij moeten zetten om het hoofd boven water te houden. Een belangrijk kernwoord is vertrouwen; het gaat per slot van rekening om andermans geld en (levens-) werk. Verwacht van mij geen flitsende verkooppraatjes, maar wel eerlijk, overzichtelijk advies. “Het werk wat ik beloof te doen wordt zorgvuldig en doordacht gedaan.”

 

Ik houd kantoor in het voormalige gemeentehuis van Woerden, aan de rand van het centrum. Dat kantoor deel ik met ondernemers op overlappende vakgebieden zoals onder andere een notaris, een echtscheidingsadvocaat en een hypotheekadviseur.

Wij zijn CijferMeester

Peter Brokke RB

 
Zaagmolenlaan 4
3447 GS Woerden
(06) 34 60 19 73
p.brokke@cijfermeester.nl
KVK 56228902

Heb jij interesse in onze dienstverlening?

Wil je graag meer weten? Laat je gegevens hier achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Altijd een aanspreekpunt

Snel schakelen

Netwerk van specialisten