(088) 268 35 55 info@cijfermeester.nl

Login

Personeel

Je bedrijf groeit, dat is mooi. Maar er komt een moment dat je het niet meer alleen kunt. Je kunt in de capaciteitsbehoefte voorzien op verschillende mogelijkheden.

Inhuren van personeel

Jij kunt uitzendkrachten en/of zzp’ers inhuren. Je kunt ook medewerkers in dienst nemen; vast of tijdelijk. Ook kun je gaan payrollen. Er zijn nog meer mogelijkheden, maar daar vertelt jouw CijferMeester je graag meer over in een adviesgesprek.

Verplichtingen bij medewerkers in dienst nemen

Indien je besluit om medewerkers in dienst te nemen, dan dien je je bij de belastingdienst aan te melden als werkgever. Als werkgever heb je een aantal verplichtingen waarbij de CijferMeester je van dienst kan zijn.

Zo moet je:

  • Per medewerker een arbeidsovereenkomst opstellen, rekening houdend met de geldende cao voor je bedrijfstak.
  • Reguleren waar medewerkers zich als medewerker aan moeten houden. Indien je meerdere medewerkers hebt, doe je dat het beste met een reglement.
  • Een loon-, verlof- en verzuimadministratie inrichten.
  • Uit te betalen bedragen moeten conform wetgeving op de juiste wijze en tijdig worden betaald. Wist je bijvoorbeeld dat het netto uit te betalen loon, voor zover dat gelijk of lager is dan het wettelijk minimumloon, per bank moet worden uitbetaald? Met andere woorden: verrekenen met verstrekkingen in natura of contante uitbetaling kan dus slechts voor zover het netto loon hoger is dan het wettelijk minimum.

 

Maar er komt meer bij kijken:

  • Wil je je verzekeren tegen het risico van ziekteverzuim (of andere risico’s)?
  • Welke secundaire arbeidsvoorwaarden wil je bieden / wat is marktconform?
  • Wil je medewerkers ondersteunen in de creatie van oudedagsvoorzieningen?

 

De inzet van medewerkers kan leuk zijn. Met inachtneming van de verschillen die er nu eenmaal bestaan tussen jou als werkgever en de medewerkers kun je als team voor een bepaald doel/resultaat gaan en samen het plezier ervaren in de realisatie ervan. Als jij goed bent voor jouw medewerkers, dan is de medewerker dat voor jou.

 

Je moet daarbij niet dagelijks wakker liggen van de twijfel of je de zaken allemaal wel goed aanpakt. Jouw CijferMeester zorgt ervoor dat je al jouw verplichtingen nakomt. Waar keuzes moeten worden gemaakt, biedt jouw CijferMeester de benodigde informatie. Met andere woorden: je kunt je concentreren op jouw bedrijf terwijl wij ervoor zorgen dat achter de schermen alle zaken rond de inzet van medewerkers goed zijn geregeld.

Ik heb interesse

Heb jij interesse in onze dienstverlening?

Wil je graag meer weten? Laat je gegevens hier achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Altijd één aanspreekpunt

Snel schakelen

Netwerk aan specialisten