(088) 268 35 55 info@cijfermeester.nl

Login

CijferMeester Oud-Beijerland

Henk Stolk

Ik ben Henk Stolk, en ik heb ruim 30 jaar ervaring in de agrarische sector, detailhandel en logistiek. Als eigenaar van administratiekantoor CijferMeester Oud-Beijerland, heb ik brede ervaring opgedaan met alle administratieve en financiële aspecten die komen kijken bij het voeren van een administratie. Of het nu gaat om het opzetten van administraties, personeels- en salarisadministraties, belastingzaken (LH, BTW, IB en VPB), proces- en risicomanagement tot aan het in control zijn over mijn eigen bedrijf. Ik focus me op het invullen van jouw behoeften en sta voor je klaar.

Partner in business

 

Ik wil meer voor jou zijn dan alleen de cijfers. Ik wil jou als persoon leren kennen, begrijpen wat jij belangrijk vindt en hoe jij jouw (zakelijke) toekomst ziet. Ik wil niet alleen jouw administratiekantoor zijn, maar ook jouw partner in business. Ik wil waardevolle informatie uit jouw administratie halen die je kunt gebruiken om jouw bedrijf beter te sturen. Samen kunnen we richting geven aan jouw bedrijf en zo jouw gestelde doelen realiseren.

Wij zijn CijferMeester

Henk Stolk

 
Aston Martinlaan 25
3261 NB Oud – Beijerland
(06) 24 21 35 56
h.stolk@cijfermeester.nl
KVK 70378274

Heb jij interesse in onze dienstverlening?

Wil je graag meer weten? Laat je gegevens hier achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Altijd een aanspreekpunt

Snel schakelen

Netwerk van specialisten