(088) 268 35 55 info@cijfermeester.nl

Login

CijferMeester Oldenzaal

Rene Jansink

CijferMeester Jansink Administratie, Belasting- & Bedrijfsadvies is een administratiekantoor gevestigd in Oldenzaal. René Jansink, de eigenaar, heeft meer dan 25 jaar ervaring als ondernemer en begrijpt dus de uitdagingen van het ondernemerschap. Als zelfstandig ondernemer binnen de CijferMeester-organisatie profiteert hij van een efficiënte bedrijfsvoering, wat resulteert in scherpe tarieven voor zijn klanten. Als onderdeel van CijferMeester heeft Jansink toegang tot alle expertise binnen de organisatie, waardoor hij ondernemers uitstekend kan ondersteunen bij de hedendaagse uitdagingen van het ondernemerschap, of het nu gaat om gevestigde bedrijven die ontevreden zijn met hun huidige adviseur of startende ondernemingen.

Waarom CijferMeester Jansink:

  • We kunnen net als elk ander boekhoudkantoor administraties, jaarrekeningen en belastingaangiftes verzorgen. Maar wat ons onderscheidt, is ons vaste all-in tarief, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Als er incidenteel specialistische hulp nodig is, kunnen we binnen onze CijferMeester-organisatie deskundigen raadplegen, altijd in overleg met jou.
  • Wat ons echt onderscheidt, is ons vermogen om met jou als ondernemer mee te denken. We begrijpen dat ondernemerschap in de moderne tijd nieuwe uitdagingen met zich meebrengt. Je kunt van ons verwachten dat we als bedrijfsadviseur met je meedenken bij al jouw ondernemersvraagstukken. Naast een goede boekhouding is onze ondernemerservaring een waardevolle aanvulling.

Wij zijn CijferMeester

René Jansink

 
Deurningerstraat 25
7571 BA Oldenzaal
(085) 224 00 25
r.jansink@cijfermeester.nl
KVK 62170058
 

Heb jij interesse in onze dienstverlening?

Wil je graag meer weten? Klik op de knop hieronder en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Altijd een aanspreekpunt

Snel schakelen

Netwerk van specialisten