(088) 268 35 55 info@cijfermeester.nl

Login

CijferMeester Nijkerk

Martin Schuurman

Welkom bij CijferMeester Nijkerk, waar ik, een informeel en energiek administratiekantoor dat werd opgericht in september 2014.

Voor wie ben ik er?

Mijn focus ligt op het MKB, de ZZP’er, en ik help ook graag starters en particulieren. Ongeacht de branche waarin je actief bent, sta ik klaar om deskundig advies te geven over jouw boekhouding en fiscale vraagstukken.

 

Met moderne apparatuur werk ik, waardoor ik jouw administratie volledig digitaal kan verwerken. Maar als dat niet jouw voorkeur heeft, passen we de werkwijze aan die het beste bij jou past. Ik bied zelfs de mogelijkheid om op locatie aan jouw administratie te werken.

 

In tegenstelling tot sommige administratie- en accountantskantoren, durf ik de horecasector niet te vermijden. Sterker nog, binnen deze branche bedien ik al een aanzienlijk aantal klanten. Met mijn sectorkennis en de doorgewinterde financiële expertise die ik, Desirée en Martin, bezitten, kan ik de horecasector een echte meerwaarde bieden.

 

Wij zijn CijferMeester

Martin Schuurman
&
Kimberley Gouw

 
Nijverheidsstraat 9
3861 RJ Nijkerk
(06) 37 27 94 86
m.schuurman@cijfermeester.nl
KVK 60820780
 

Heb jij interesse in onze dienstverlening?

Wil je graag meer weten? Laat je gegevens hier achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Altijd een aanspreekpunt

Snel schakelen

Netwerk aan specialisten