(088) 268 35 55 info@cijfermeester.nl

Login

CijferMeester Nieuwegein

Mahesh Sookha

Welkom bij CijferMeester Nieuwegein! Ik ben Mahesh Sookha, en ik ben de eigenaar van dit administratiekantoor in de regio Nieuwegein/Utrecht. Mijn expertise strekt zich verder uit dan alleen administratie voor bedrijven – met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van administratieve en fiscale dienstverlening, heb ik een brede en diepgaande kennis opgebouwd. Daarnaast ben ik bekend met verschillende sectoren binnen het MKB en het bedrijfsleven.

Passie

Mijn ondernemersgeest werd al gewekt toen ik 16 jaar oud was. De passie voor bedrijfseconomie, administratie en recht ontstond al op jonge leeftijd. Daarom heb ik een opleiding gevolgd tot ondernemer aan de Middelbaar Ondernemersschool in Enschede, gevolgd door vele relevante opleidingen.

 

Ik ben altijd op zoek naar vernieuwingen en oplossingen voor mijn klanten, en ik ben actief pro-actief bezig om mijn klanten te helpen.

 

Bij CijferMeester Nieuwegein streven we naar groei, en ik neem mijn klanten graag mee in dit streven. In mijn advies ga ik altijd verder dan alleen het basisniveau. Mijn advies is gericht op de toekomst van mijn klanten en omvat aspecten als investeringen, vermogensopbouw, pensioenadvies en aansprakelijkheidsbeperking. Ik ontmoet mijn klanten met dezelfde passie waarmee ik mijn bedrijf run. Wil jij groeien, vermogen opbouwen en aansprakelijkheid beperken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. CijferMeester biedt lokale, regionale en landelijke dekking.Wij zijn CijferMeester

Mahesh Sookha

 
Kuyperstraat 16
3404 HM IJsselstein
(06) 15 51 86 06
m.sookha@cijfermeester.nl
KVK 76525554
 

Heb jij interesse in onze dienstverlening?

Wil je graag meer weten? Laat je gegevens hier achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Altijd een aanspreekpunt

Snel schakelen

Netwerk van specialisten