(088) 268 35 55 info@cijfermeester.nl

Login

CijferMeester Zevenbergen

Niek verkooijer

Welkom bij Administratiekantoor Zevenbergen, waar ik, Niek Verkooijen, de leiding heb. Na mijn studie HEAO-bedrijfseconomie heb ik uitgebreide ervaring opgedaan in financiële administraties bij verschillende bedrijven in West Brabant. Sinds 2014 maak ik deel uit van CijferMeester als franchisenemer.

Wat kan administratiekantoor Zevenbergen een ondernemer bieden?

Wat kan Administratiekantoor Zevenbergen jou als ondernemer bieden? Mijn focus ligt voornamelijk op MKB-ondernemers. Hieronder vallen ZZP’ers, eenmanszaken, VOF’s en kleine BV’s, zowel met als zonder personeel. Mijn doel is om mijn dienstverlening af te stemmen op jouw behoeften. Ik lever dus maatwerk. Dit betekent dat ik kan zorgen voor volledige verwerking van jouw administratie, het verzorgen van alle fiscale aangiftes, en het controleren en opstellen van het jaarverslag. Indien nodig kan ik ook de salarisadministratie regelen. Voor ondernemers die liever (gedeeltelijk) zelf hun administratie doen, kan ik ondersteuning bieden bij controle, jaarwerk en fiscale aangiftes. En onthoud: hoe minder werk je uitbesteedt, hoe lager het tarief zal zijn. Mijn doel is om jou meer tijd te geven voor jouw onderneming en je niet te laten verzanden in administratieve beslommeringen.

Wij zijn CijferMeester

Niek Verkooijen

 
Vermeerstraat 9
4793 AC Fijnaart
(0168) 33 76 36
n.verkooijen@cijfermeester.nl
KVK 60500808

Heb jij interesse in onze dienstverlening?

Wil je graag meer weten? Laat je gegevens hier achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Altijd een aanspreekpunt

Snel schakelen

Netwerk aan specialisten