(088) 268 35 55 info@cijfermeester.nl

Login

CijferMeester Monster

Mario Westveer

 

Administratiekantoor Monster, onder leiding van kantooreigenaar en CijferMeester Mario Westveer, biedt uitgebreide administratieve diensten vanuit een klein kantoor aan huis in Monster. Hun diensten omvatten het beheer van de volledige administratie, loon- en salarisadministratie, fiscale aangiften, jaarlijkse rapportages, jaarrekeningen en zakelijk advies. Het kantoor staat bekend om persoonlijk contact, kleinschaligheid, expertise, betrouwbaarheid en betaalbaarheid.

 

Administratiekantoor Monster is aangesloten bij het landelijke CijferMeester-netwerk, wat betekent dat ze toegang hebben tot de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van belastingen, boekhouding, software en professioneel advies.

Verschillende sectoren

Mario Westveer, met meer dan 30 jaar ervaring in het beheren en leiden van financiële administraties in verschillende sectoren, heeft de opleiding tot Qualified Controller (QC) voltooid. Hierdoor kan hij klanten voorzien van passend fiscaal advies, of ze nu startende ondernemers zijn of al lang gevestigd zijn in het bedrijfsleven.

 

Administratiekantoor Monster staat voor een professionele, persoonlijke en resultaatgerichte aanpak in een kleine, informele setting. De lage overheadkosten zorgen voor gunstige tarieven, en hun dienstverlening wordt in een vast maandelijks abonnement betaald, zodat klanten altijd weten waar ze aan toe zijn.

 

CijferMeester Mario Westveer biedt een flexibel dienstverleningspakket aan dat kan variëren van het volledig beheren van de administratie tot het zelf uitvoeren van de boekhouding, waarbij het kantoor zich bezighoudt met controle en fiscale aangiften. Ze zijn toegewijd om ondernemers te ondersteunen en zijn bereid om klanten ook buiten reguliere kantoortijden te ontvangen, inclusief avonden en weekenden, op hun kantoor in Monster of op locatie bij de klant.Wij zijn CijferMeester

Mario Westveer

 
Zeereep 56
2681 XH Monster
(06) 55 50 37 74
m.westveer@cijfermeester.nl
KVK 272506894
 

Heb jij interesse in onze dienstverlening?

Wil je graag meer weten? Laat je gegevens hier achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Altijd een aanspreekpunt

Snel schakelen

Netwerk van specialisten