(088) 268 35 55 info@cijfermeester.nl

Login

CijferMeester Amsterdam

Dummy

Administratiekantoor Amsterdam centrum wordt geleid door Mahes Jairam.

Dienstverlening en financiële administratie:

Wij begrijpen goed dat de meeste ondernemers zich graag willen bezighouden met ondernemen en de administratie vaak niet de hoogste prioriteit heeft. Dat is logisch; het is niet uw ‘’core’’ business, maar wel de onze. Wij kunnen in overleg met u een breed scala van administratieve diensten aanbieden. U bepaalt natuurlijk welke werkzaamheden u zelf wilt uitvoeren of laat uitvoeren. Wij adviseren u graag om uw administratie zo effectief mogelijk in te richten. Dat spaart tijd en levert uiteindelijk bijna altijd geld op. Maar u beslist uiteindelijk.

Financiële en administratieve adviezen:

Wij willen graag regelmatig contact houden en zijn echt serieus geïnteresseerd hoe het met uw onderneming gaat. Daarom proberen wij regelmatig een moment te vinden om even bij te praten, eventueel documenten uit te wisselen en zondig rapportage te bespreken. Wij gaan zeker niet op uw stoel zitten als ondernemer maar geven u wel graag gevraagd maar ook ongevraagd pro actief advies.

Wij zijn CijferMeester

Mahes Jairam

 
Meer en Vaart 286
1068 LE Amsterdam
(06) 34 33 01 73
m.jairam@cijfermeester.nl
 

Heb jij interesse in onze dienstverlening?

Wil je graag meer weten? Laat je gegevens hier achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Altijd een aanspreekpunt

Snel schakelen

Netwerk van specialisten