(088) 268 35 55 info@cijfermeester.nl

Login

CijferMeester Krimpen aan den IJssel

Mark Sikkema

CijferMeester Krimpen aan den IJssel wordt geleid door Mark Sikkema, en het is aangesloten bij de landelijke CijferMeester organisatie. Deze organisatie staat voor kwaliteit op het gebied van financiële administraties, belastingen en het verstrekken van gedegen bedrijfsadvies, met een sterke nadruk op betrokkenheid bij de ondernemer en de klant. Het kantoor is ook toegerust om complexere vraagstukken aan te pakken, dankzij een netwerk van gekwalificeerde collega’s tegen eerlijke tarieven. Het biedt dus het beste van twee werelden.

 

Mark heeft zelf meer dan 30 jaar ervaring in (inter)nationale handel en dienstverlening, en heeft in diverse financiële functies bij meerdere bedrijven gewerkt. Als u geen zin, kennis of tijd heeft voor financiële zaken, dan kan zijn passie en ruime ervaring u ontzorgen via zijn kantoor.

Maatschappelijk betrokken

CijferMeester Krimpen aan den IJssel richt zich voornamelijk op ondernemers in het MKB, waaronder starters, ZZP’ers, eenmanszaken, VOF’s en BV’s, zowel met als zonder personeel, inclusief salarisadministratie.

 

De toekomstvisie is gericht op het anticiperen op veranderingen in de administratieve markt en dienstverlening door de komende vijf tot tien jaar. Automatisering biedt steeds meer mogelijkheden voor ondernemers om zaken zelf te regelen, en CijferMeester kan verschillende opties bieden.

 

Mark is ook maatschappelijk betrokken en geeft workshops aan (jong)volwassenen over financiële volwassenheid en voorbereiding op de toekomst.

 

Als u meer informatie wilt over de diensten van CijferMeester Krimpen aan den IJssel, kunt u contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek, zelfs buiten kantoortijden. CijferMeester is er om een stapje verder te gaan en te helpen bij het verwezenlijken van uw doelen.

Wij zijn CijferMeester

Mark Sikkema

 
Zwanenkade 6
2925 AR Krimpen aan den IJssel
(06) 28 33 23 83
m.sikkema@cijfermeester.nl
KVK 77703499
 

Heb jij interesse in onze dienstverlening?

Wil je graag meer weten? Laat je gegevens hier achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Altijd een aanspreekpunt

Snel schakelen

Netwerk van specialisten