(088) 268 35 55 info@cijfermeester.nl

Login

CijferMeester Roosendaal / Steenbergen

Kees Barth

Ik ben Kees Barth, de eigenaar en drijvende kracht achter Cijfermeester Roosendaal / Steenbergen (NB).

Of je nu een ZZP’er, MKB-ondernemer, starter, of doorgewinterde professional bent, bij ons ben je van harte welkom. Met meer dan 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven, van kleinere bedrijven tot groeiende internationale ondernemingen, bied ik je mijn kennis en ervaring aan op het gebied van administratie en advies. Of het nu gaat om complete financiële administratie, belastingaangiftes, salarisadministratie, jaarrekeningen, rapportages, of advies; wij staan voor je klaar.

Jouw Partner voor Administratie en Advies

Ons doel is om jou als ondernemer te ontzorgen, zodat jij je kunt blijven concentreren op jouw kernactiviteiten. Dit bereiken we door te bouwen aan een duurzame relatie, waarbij persoonlijke aanpak, kwaliteit, en efficiëntie centraal staan. We bieden een no-nonsense aanpak met duidelijke afspraken en transparante tarieven. Samen met ons netwerk van specialisten en moderne software applicaties, kunnen we jouw administratie vakkundig verzorgen en processen optimaliseren. Als lokale onderneming combineren we slagkracht en effectiviteit met de kennis en kwaliteit van een grotere organisatie. Als je interesse hebt, nodig ik je graag uit voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek om te bespreken hoe we jou kunnen helpen.

Wij zijn CijferMeester

Kees Barth

 
Scherpdeel 28
4703 RJ Roosendaal
(06) 14 17 29 20
k.barth@cijfermeester.nl
KVK 82756759
 

Heb jij interesse in onze dienstverlening?

Wil je graag meer weten? Laat je gegevens hier achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Altijd een aanspreekpunt

Snel schakelen

Netwerk aan specialisten