(088) 268 35 55 info@cijfermeester.nl

Login

CijferMeester Rotterdam Noord

Jordan Wulffraat

CijferMeester Rotterdam Noord B.V., geleid door Jordan Wulffraat, is een betrouwbaar administratiekantoor dat zich richt op klanten die op zoek zijn naar betaalbare en professionele administratieve dienstverlening. Met meer dan 20 jaar ervaring in de administratieve sector, biedt Jordan Wulffraat persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij zijn klanten.

CijferMeester Rotterdam Noord B.V. combineert het beste van twee werelden: het is laagdrempelig, servicegericht, en biedt persoonlijke aandacht, maar heeft ook de kwaliteit en expertise van een groot accountantskantoor, zonder de hoge tarieven. Het grootste deel van de werkzaamheden wordt lokaal uitgevoerd, ondersteund door specialisten via het hoofdkantoor indien nodig. Hierdoor kunnen ze scherpe tarieven aanbieden.

Vrijblijvend Kennismaken

CijferMeester Rotterdam Noord biedt klanten de zekerheid van een lokale boekhouder om de hoek, voor een vast maandbedrag. Als klanten complexere financiële, fiscale, of verzekeringsvraagstukken hebben, staat het antwoord altijd binnen handbereik via een telefoontje naar het lokale kantoor. De lokale CijferMeester kan dan de zaak voorleggen aan specialisten terwijl hij of zij altijd de persoonlijke financiële partner van de klant blijft.

 

Jordan Wulffraat nodigt graag klanten en organisaties uit voor een vrijblijvende kennismaking en is bereid om naar hun locatie te komen.

Wij zijn CijferMeester

CijferMeester Rotterdam Noord B.V.  Jordan Wulffraat

 
Overschieseweg 12 E
3044 EE Rotterdam
(06) 24 10 95 93
j.wulffraat@cijfermeester.nl
KVK 67146783
 

Heb jij interesse in onze dienstverlening?

Wil je graag meer weten? Laat je gegevens hier achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Altijd een aanspreekpunt

Snel schakelen

Netwerk van specialisten