Interim medewerker/controller

U heeft uw organisatie adequaat ingericht; de juiste mensen op de juiste plaats. Toch kan het u dan overkomen dat u tijdelijk capaciteit nodig heeft in de financiële functie. Denkbare situaties zijn: een medewerker is tijdelijk (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt, een medewerker vertrekt voordat u vervanging heeft kunnen regelen, het toegenomen ordervolume vraagt om tijdelijke versterking, de in de loop der jaren ontstane achterstand en of verwaarlozing van documentatie en archivering wilt u nu eindelijk eens wegwerken, enz.

In het kleinbedrijf zijn de behoefte dan wel de beschikbare middelen van een zodanige omvang dat een dure fulltime freelancer niet tot de mogelijkheden behoort. In deze situaties kunt echter eenvoudig terecht bij één van onze kantoren. Juist als uw behoefte in omvang en/of doorlooptijd beperkt is, dan kunt uitstekend worden ondersteund door één van onze kantoren. En als de samenwerking dan bevalt, dan is het prettig onm te weten dat u in de toekomst altijd over een terugvalpositie beschikt op de momenten dat het u uitkomt.

Heeft u belangstelling? Neem dan contact op met ons hoofdkantoor in Den Haag. Wij helpen u dan graag bij het zoeken naar de best passende oplossing.

CijferMeester

Westvlietweg 72h
2495 AA Den Haag
070 331 0895

info@cijfermeester.nl

  • 60+ kantoren
    Altijd één in de buurt!
  • 3000+ klanten
    Bent u de volgende?


Offerte aanvragen