(088) 268 35 55 info@cijfermeester.nl

Login

CijferMeester Hoogeveen

Arjan Dekker

Arjen Dekker, een veelzijdige CijferMeester bij ons administratiekantoor, biedt deskundige ondersteuning op het gebied van boekhouding, salarisadministratie, financiering, financiële planning en belastingen. Met ervaring als assistent-accountant en controller, kan hij complexe kwesties aanpakken, ongeacht of het loon-, inkomsten-, vennootschaps- of omzetbelasting betreft.

Veelzijdige CijferMeester

Arjen begon zijn eigen onderneming in 2014 en koos voor het CijferMeester-concept vanwege de combinatie van regionale eenvoud en landelijke dekking. Hij staat bekend om zijn persoonlijke aanpak, met korte lijnen en snelle service. Bij vragen garandeert hij een reactie binnen 24 uur, iets wat weinig administratiekantoren kunnen bieden.

 

Zijn klanten, voornamelijk MKB-bedrijven, waarderen zijn vermogen om zelfs de meest complexe vraagstukken aan te pakken dankzij het specialisme binnen het CijferMeester-netwerk.

Wij zijn CijferMeester

Arjen Dekker

 
Industrieweg 96
7903 AK Hoogeveen 
(06) 23 06 26 75
a.dekker@cijfermeester.nl
KVK 65017021
 

Heb jij interesse in onze dienstverlening?

Wil je graag meer weten? Laat je gegevens hier achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Altijd een aanspreekpunt

Snel schakelen

Netwerk van specialisten