(088) 268 35 55 info@cijfermeester.nl

Login

CijferMeester Hoofddorp

Dummy

Arnoud van Kouwen is de eigenaar van administratiekantoor CijferMeester Hoofddorp. Met zijn brede ervaring neemt hij alle administratieve en financiële taken op zich die komen kijken bij het runnen van een bedrijf. Of het nu gaat om het opzetten van administraties, personeels- en salarisadministratie, belastingzaken (LH, BTW, IB en VPB), proces- en risicomanagement, of het verkrijgen van volledige controle over jouw eigen bedrijf. Van het opstellen van jaarrekeningen tot het leveren van tussentijdse KPI-overzichten of maatwerkrapportages. Jouw behoeften staan centraal en worden vervuld.

Jouw Partner in Business

Ik wil meer zijn dan alleen een administratiekantoor voor jou. Ik wil jou als persoon leren kennen, begrijpen wat jij belangrijk vindt en hoe jij jouw (zakelijke) toekomst ziet. Ik wil niet alleen jouw administratiekantoor zijn, maar ook jouw partner in business. Door waardevolle informatie uit jouw administratie te halen, help ik jou om jouw bedrijf te sturen en de gestelde doelen te bereiken. Mijn missie is om ondernemers optimaal te ontzorgen op het gebied van administratie, zodat zij meer tijd hebben voor hun bedrijf, het creëren van kansen en het verwezenlijken van hun dromen.

 

Mijn diensten omvatten het verzorgen van complete administraties, boekhouding, belastingaangiftes en het opstellen van jaarrekeningen. Maar je kunt ook bij mij terecht voor de volgende diensten:

 

  • Salarisadministratie
  • Payrolling
  • Bedrijfsadvies
  • Startersbegeleiding
  • Schuldhulpverlening
  • Financiële planning
  • Interim opdrachten

Wij zijn CijferMeester

Arnoud van Kouwen

 
Naxos 5
2134 AM Hoofddorp
(06) 55 82 05 56
a.vankouwen@cijfermeester.nl
KVK 3427659
 

Heb jij interesse in onze dienstverlening?

Wil je graag meer weten? Laat je gegevens hier achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Altijd een aanspreekpunt

Snel schakelen

Netwerk van specialisten