(088) 268 35 55 info@cijfermeester.nl

Login

CijferMeester Den Bosch

Gerben Staring
Martin de Visser

Sinds november 2015 heeft CijferMeester Rosmalen, gelegen in Den Bosch en omgeving, zich geprofileerd als dé specialist in diverse financiële diensten. Deze omvatten boekhouding, salarisadministratie, diverse belastingaangiftes, jaarrekeningen en meer. Wij hebben al vele (startende) bedrijven bijgestaan met bedrijfseconomisch en fiscaal advies, wat ons een gewaardeerde sparringspartner maakt.

 

Wij zijn toegewijd aan een professionele, persoonlijke en resultaatgerichte benadering, ondersteund door moderne automatiseringstechnologieën. Onze expertise strekt zich uit over eenmanszaken, VOF’s en BV’s. Onze organisatie, CijferMeester, telt meer dan 60 vestigingen en zet zich in voor kennisdeling en deskundigheidsbevordering

Dienstverlening

Gerben Staring is je aanspreekpunt bij CijferMeester Rosmalen. Hij waardeert persoonlijke aandacht en benadering en streeft naar oplossingen op maat. Gerben is altijd bereid om even bij te praten, documenten uit te wisselen of rapportages te bespreken.

 

Martin de Visser, eigenaar van CijferMeester Heeswijk-Dinther sinds 22 augustus 2016, komt uit een ondernemersgezin en heeft daardoor een schat aan ervaring opgedaan. Na zijn SPD studie heeft hij bij Jumbo Supermarkten als hoofd administratie gewerkt. Zijn doel is om ondernemers te helpen hun dromen te verwezenlijken door hen te ondersteunen met kennis en persoonlijke aandacht. Martin biedt alles van volledige administratieve ondersteuning tot advies over digitalisering.

Wij zijn CijferMeester

Gerben Staring & Martin de Visser

 
Abdijstraat 12
5473 AE Heeswijk-Dinther
(06) 55 80 51 82 /g.staring@cijfermeester.nl
(06) 17 88 58 64 /m.devisser@cijfermeester.nl

KVK 74920154
 

Heb jij interesse in onze dienstverlening?

Wil je graag meer weten? Laat je gegevens hier achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Altijd een aanspreekpunt

Snel schakelen

Netwerk van specialisten