(088) 268 35 55 info@cijfermeester.nl

Login

CijferMeester Gorredijk

Hans Aling

Als ondernemer wil je een goed en betrouwbaar administratiekantoor in Gorredijk vinden. Een kantoor dat schappelijke tarieven hanteert voor je Btw-aangifte en waar je vragen over financiële kwesties binnen 24 uur beantwoordt. Bovendien wil je de man of vrouw die verantwoordelijk is voor je belastingaangifte persoonlijk kennen.

CijferMeester Gorredijk: Het beste van twee werelden

Goed nieuws, want dat administratiekantoor bestaat uit: CijferMeester Gorredijk. Bij ons vind je het beste van twee werelden. We bieden de persoonlijke aandacht van een klein administratiekantoor en de kwaliteit van een groot accountantskantoor, maar zonder de torenhoge tarieven. Hoe we dat doen? Het merendeel van de werkzaamheden wordt lokaal uitgevoerd door ons team. En voor complexere vraagstukken hebben we een team van specialisten op ons hoofdkantoor, die zich richten op zaken zoals accountancy, fiscaal recht en inkomensplanning. Zaken waar jij niet dagelijks mee bezig bent.

Wij zijn CijferMeester

Hans Aling

 
De Werk 58b
8401 JE Gorredijk
(0513) 46 35 99
h.aling@cijfermeester.nl
KVK 01117071
 

Heb jij interesse in onze dienstverlening?

Wil je graag meer weten? Laat je gegevens hier achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Altijd een aanspreekpunt

Snel schakelen

Netwerk aan specialisten