(088) 268 35 55 info@cijfermeester.nl

Login

CijferMeester Almelo

Mark Grooten

Als ondernemer of particulier heb je verschillende administratieve verplichtingen. Deze taken kunnen veel van je kostbare tijd innemen. Vertrouw ze met een gerust hart toe aan CijferMeester Grooten – Accountancy & Advies, jouw CijferMeester Accountant!

 

Ik ben Mark Grooten en ik ben AA-accountant, dus ik kan zelfs de meest complexe zaken, zoals het verwerken van de jaarrekening, moeiteloos aanpakken. Als CijferMeester Accountant bied ik professionele en betrouwbare dienstverlening aan. Persoonlijk contact en scherpe prijzen zijn hierbij belangrijk. Mijn grote passie is om als ondernemer bedrijven te ontzorgen en te adviseren over bedrijfsvoering en markttrends.

Prettig geprijsd

Mijn dienstverlening is gebaseerd op vaste maandelijkse tarieven. Veelvoorkomende vragen zijn inbegrepen in de dienstverlening, dus geen onaangename facturen achteraf voor telefoontjes die elders kosten. Als er echt specifieke zaken voor je uitgezocht moeten worden, wordt er van tevoren verteld welke kosten hieraan verbonden zijn. Zo weet je altijd waar je aan toe bent!

Wij zijn CijferMeester

Mark Grooten

 
Ootmarsumsestraat 319
7603 AG Almelo
(06) 10 54 64 55
m.grooten@cijfermeester.nl
KVK 82756759

Heb jij interesse in onze dienstverlening?

Wil je graag meer weten? Laat je gegevens hier achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Altijd een aanspreekpunt

Snel schakelen

Netwerk van specialisten