(088) 268 35 55 info@cijfermeester.nl

Login

CijferMeester Haulerwijk

Geert meulenbelt

Mijn naam is Geert Meulenbelt en ik run Administratiekantoor Haulerwijk. Met bijna 30 jaar ervaring in financiële administraties en belastingen ken ik de uitdagingen waar je als ondernemer tegenaan loopt. Mijn passie is om voor jou een vlekkeloze en actuele administratie te verzorgen. Zo kun jij je focussen op waar je echt goed in bent: ondernemen.

 

Of je nu een starter, ZZP’er, éénmanszaak, VOF of BV bent, of zelfs een particulier, je kunt altijd bij mij terecht. Mijn diensten variëren van het inboeken van administraties en het verzorgen van belastingaangiftes tot het opstellen van de jaarrekening en salarisadministratie. En als je wilt, kun je (deels) je eigen administratie verzorgen. Ik sta klaar om je te ondersteunen bij de controle, het jaarwerk en de fiscale aangiften.

 

Jij bepaalt welk dienstenpakket het beste bij jouw onderneming past. En geen zorgen, ik werk met een vast all-in tarief. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Wat je kunt verwachten:

Het aanleveren van documenten gaat eenvoudig digitaal, via de app of per e-mail. Dankzij koppelingen met de meeste banken, heb je altijd up-to-date informatie over je bedrijfsprestaties. Zo kun jij doen waar je goed in bent en neem ik de cijfers voor mijn rekening.

 

Als aangesloten partner van de groeiende franchiseorganisatie CijferMeester profiteer je van mijn brede netwerk en ben ik altijd op de hoogte van de laatste fiscale ontwikkelingen. Kortom, ik bied je de kwaliteit en continuïteit van een groot kantoor, maar dan met de persoonlijke benadering en prijs van een klein kantoor.

 

Is je interesse gewekt? Hier is wat je van mij kunt verwachten:

 

– Betrouwbaarheid in je volledige administratie

– Continuïteit dankzij een groot CijferMeester netwerk

– Bijna 30 jaar ervaring

– Persoonlijk contact

– Een sparringpartner die 100% op de hoogte is van fiscale ontwikkelingen

– Kwaliteit tegen een redelijke prijs

Wij zijn CijferMeester

Geert Meulenbelt

 
Praam 61
8433 HA Haulerwijk
(06) 22 54 84 43
g.meulenbelt@cijfermeester.nl
KVK 67083080
 

Heb jij interesse in onze dienstverlening?

Wil je graag meer weten? Laat je gegevens hier achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Altijd een aanspreekpunt

Snel schakelen

Netwerk van specialisten