(088) 268 35 55 info@cijfermeester.nl

Login

CijferMeester Tilburg

Erik de Bruijne

Mijn naam is Erik de Bruijne, en ik ben de eigenaar van Administratiekantoor Tilburg. Na mijn studie bedrijfseconomie heb ik enkele jaren in de accountancy gewerkt. Daarna ben ik als controller aan de slag gegaan voor zowel middelgrote ondernemingen als multinationals via interim-opdrachten.

 

Wat mij echt drijft, zijn cijfers. Voor mij gaat administratie verder dan alleen getallen; het draait om het verhaal achter die cijfers begrijpen. Daarnaast vind ik het belangrijk om de administratie efficiënt op te zetten, zodat jij als ondernemer solide financiële beslissingen kunt nemen. Deze aanpak heeft zich bewezen bij mijn klanten in het MKB.

 

Ik hecht ook veel waarde aan persoonlijk contact. Ik kom graag bij je langs, zelfs buiten kantooruren als dat beter uitkomt. Sommige ondernemers hebben behoefte aan uitgebreide administratieve en financiële begeleiding, en ik sta klaar om hierbij te ondersteunen.

 

Met mijn dienstenpakket als CijferMeester Erik de Bruijne heb je diverse opties. Wil je volledig ontzorgd worden? Dat betekent dat ik alles op me neem, van administratieve verwerking tot belastingaangiftes en het opstellen van het jaarverslag. Ook de salarisadministratie kan ik voor je regelen.

Wij zijn CijferMeester

Erik de Bruijne

 
Grevenbichtstraat 16
5043 MC Tilburg
(06) 23 38 87 06
e.debruijne@cijfermeester.nl
KVK 60911891
 

Heb jij interesse in onze dienstverlening?

Wil je graag meer weten? Laat je gegevens hier achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Altijd een aanspreekpunt

Snel schakelen

Netwerk aan specialisten