(088) 268 35 55 info@cijfermeester.nl

Login

CijferMeester Eindhoven

Vrouw

Ik ben Caroline Jansen en ik leid administratiekantoor Eindhoven Noord. Na mijn studie bedrijfseconomie heb ik jarenlange ervaring opgedaan in financiële administraties van diverse bedrijven, zowel in de profit als in de non-profit sector.

 

Bij ons administratiekantoor richten we ons voornamelijk op ondernemers in het MKB, zoals ZZP’ers, eenmanszaken, VOF’s en BV’s, zowel met als zonder personeel. Ons doel is om onze dienstverlening aan te passen aan jouw behoeften. Dit betekent dat we kunnen zorgen voor het volledig verwerken van de administratie, het verzorgen van alle fiscale aangiftes, en het controleren en opstellen van het jaarverslag. Indien gewenst kunnen we ook de salarisadministratie voor je regelen. Voor ondernemers die liever (deels) zelf hun administratie doen, bieden we ondersteuning bij controle, jaarwerk en fiscale aangiftes. Ons streven is om ervoor te zorgen dat je meer tijd hebt voor je onderneming en dat je niet te veel belasting betaalt.

Prettig geprijsd

We hebben ons aangesloten bij de CijferMeester formule, wat betekent dat we zoveel mogelijk met vaste prijzen werken. Zo weet je als ondernemer waar je aan toe bent en voorkom je onaangename verrassingen achteraf. Ons kantoor is klein, wat betekent dat we persoonlijke aandacht en flexibiliteit kunnen bieden, en dat nog dicht bij jou in de buurt.

Wij zijn CijferMeester

Caroline Jansen

 
Topaasring 25
5629 GD Eindhoven
(06) 42 34 16 17
c.jansen@cijfermeester.nl
KVK 61322490

Heb jij interesse in onze dienstverlening?

Wil je graag meer weten? Laat je gegevens hier achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Altijd een aanspreekpunt

Snel schakelen

Netwerk van specialisten