(088) 268 35 55 info@cijfermeester.nl

Login

CijferMeester Diemen

Dummy

 

Of je nu inkoop- of verkoopfacturen wilt laten inboeken, loonadministratie wilt laten verzorgen of een jaarrekening wilt laten opmaken, bij CijferMeester administratiekantoor Diemen ben je aan het juiste adres. Alfred Hulsbos (1958) zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes klopt. Met jarenlange ervaring als allround boekhouder weet hij hoe belangrijk precisie is, tot op de twee decimalen achter de komma.

Een solide basis en diverse ervaring

Alfred runt zijn eigen CijferMeester administratiekantoor sinds 2013, maar daar ging een periode van waardevolle ervaring aan vooraf. Hij heeft gewerkt als administrateur bij diverse bedrijven in verschillende sectoren, variërend van kleine kledingproducenten tot grote beursgenoteerde Amerikaanse multinationals. Die brede ervaring vormt een solide basis voor de dienstverlening die hij vandaag de dag biedt.

 

Alfred’s voldoening komt voort uit het geluk van zijn klanten. Het oplossen van problemen maakt hen blij, en hun enthousiasme en dankbaarheid maken zijn dag meteen goed. Soms krijgt hij telefoontjes van klanten die blij verrast zijn. Als doorgewinterde boekhouder komt hij regelmatig situaties tegen waarin klanten bijvoorbeeld geen gebruik hebben gemaakt van bestaande belastingvoordelen, zoals de zelfstandigenaftrek. Door dit recht te zetten, kunnen klanten soms duizenden euro’s terugkrijgen van de belasting. Natuurlijk is dat voor hen een zeer prettige verrassing!

Wij zijn CijferMeester

Alfred Hulsbos

 
Kerwin Lucasstraat 30
1112 LH Diemen
(020) 690 39 51
a.hulsbos@cijfermeester.nl
KVK 57792437
 

Heb jij interesse in onze dienstverlening?

Wil je graag meer weten? Laat je gegevens hier achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Altijd een aanspreekpunt

Snel schakelen

Netwerk van specialisten