(088) 268 35 55 info@cijfermeester.nl

Login

CijferMeester Berkel en Rodenrijs

unnamed (1)

Ik zou mijzelf / mijn kantoor willen presenteren als betrouwbaar, persoonlijk, betrokken, dichtbij de klant en een echte sparringpartner voor de ondernemer.

Door het voeren van een juiste, betrouwbare en up-to-date administratie wil ik klanten inzicht geven in hun onderneming en hen op basis hiervan helpen “aan de juiste knoppen te draaien” om zo de resultaten te verbeteren.

Compleet pakket

Het voldoen aan wettelijke en fiscale verplichtingen en het voeren van een adequate administratie is de basis, en deze basis moet goed zijn. Hier ondersteun ik de ondernemer graag in, zodat de ondernemer zijn volledige tijd, energie en focus kan steken in het ondernemen. Daarnaast zorg ik voor periodieke (grafische) rapportages, om zo de cijfers van de onderneming inzichtelijk te maken, betekenis te geven en “tot leven te brengen”. We analyseren hierbij de historische cijfers (om hiervan te leren), we focussen op het nu (hoe staat de onderneming er nu voor ten opzichte van voorgaande perioden en ten opzichte van de begroting en prognoses) en we kijken naar de toekomst (waar zien we verbeterpunten en aan welke knoppen kunnen we draaien om de resultaten te optimaliseren).

Wij zijn CijferMeester

Dennis van den Bos

 
Poldermolenplein 64
2652 KX Berkel en Rodenrijs
(06) 38 85 51 26
d.vandenbos@cijfermeester.nl
KVK 86182943
 

Heb jij interesse in onze dienstverlening?

Wil je graag meer weten? Laat je gegevens hier achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Altijd een aanspreekpunt

Snel schakelen

Netwerk van specialisten