(088) 268 35 55 info@cijfermeester.nl

Login

CijferMeester Delft

Johan van Erriënboer

Johan van Merriënboer (1959) kijkt verder dan alleen naar cijfers. Hij kijkt ook naar jou, de ondernemer achter die cijfers, en naar het belang van jouw bedrijf. Als ervaren CijferMeester schroom ik dan ook niet om advies te geven, of je er nu om vraagt of niet. Soms is dat advies misschien niet wat je in eerste instantie wilt horen…

 

Maar bij mij staat het belang en voortbestaan van jouw onderneming altijd voorop. Ik heb bedrijfseconomie gestudeerd aan de heao en heb aan verschillende tafels gezeten. In de accountancy, bij een aannemer, een groothandel, een Franse multinational, en ik was zes jaar financieel controller in de zakelijke dienstverlening. Altijd lag mijn focus op de bedrijfseconomische aspecten en de administratie.

Persoonlijke band

Sinds 2001 ken ik ook de fijne kneepjes van het zelfstandig ondernemerschap, toen ik samen met een partner een consultancy bureau oprichtte. Sinds 2013 ben ik CijferMeester. Wat me aantrok in deze bestaande organisatie was de hechte kern, maar ook het feit dat ik mijn eigen inbreng kan leveren. Dat is iets waar ik veel waarde aan hecht, net als aan de persoonlijke band die ik met elke klant nastreef. “Ik moet het fijn vinden om vóór ze en mét ze te werken.” En mijn klanten zijn zeer divers. Het varieert van een bescheiden ‘schoenendoos-administratie’ van een zzp’er tot aan de salarisadministratie van een bedrijf met 15 medewerkers en een miljoenenomzet.

Wij zijn CijferMeester

Johan van Merriënboer

 
Kloosterkade 33
2628 HV Delft
(06) 52 45 87 89
j.vanmerrienboer@cijfermeester.nl
KVK 57060304
 

Heb jij interesse in onze dienstverlening?

Wil je graag meer weten? Laat je gegevens hier achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Altijd een aanspreekpunt

Snel schakelen

Netwerk aan specialisten