(088) 268 35 55 info@cijfermeester.nl

Login

CijferMeester Borger

Jan Ijlenhave

Ik ben Jan IJlenhave, geboren in 1967, en ik kom uit Borger. Ik heb een sterke klik met ondernemers die zelf actief in het bedrijf staan, als het ware met de laarzen in de modder. Dat komt niet alleen doordat ik economie heb gestudeerd aan de agrarische hogeschool, maar ook door mijn loopbaan waarin ik bij veel agrarische en MKB-bedrijven betrokken was. Vooral bij bedrijven met zo’n 10 medewerkers of minder, want daar is de ondernemer vaak nog nauw betrokken bij alles wat er gebeurt. En juist daar wil ik mijn ambities waarmaken: door middel van cijfers zowel de ondernemer als het bedrijf beter laten presteren.

In de keuken kijken

 

Inmiddels ben ik al een kwart eeuw werkzaam als bedrijfsadviseur en heb ik bij meer dan 200 bedrijven een diepe kijk in de keuken mogen nemen. Mijn carrière begon als assistent-accountant. Later werkte ik bij Rabobank als kredietbeoordelaar en accountmanager, waar ik bijna 20 jaar actief was. Vooral mijn ervaring bij Bijzonder Beheer, waar bedrijven in moeilijkheden terechtkomen, was ontzettend leerzaam.

Wij zijn CijferMeester

Jan IJlenhave

 
Harm Tiesingstraat 35
9531 CB Borger
(06) 28 94 23 13
J.ijlenhave@cijfermeester.nl
KVK 69727244
 

Heb jij interesse in onze dienstverlening?

Wil je graag meer weten? Laat je gegevens hier achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Altijd een aanspreekpunt

Snel schakelen

Netwerk van specialisten