(088) 268 35 55 info@cijfermeester.nl

Login

Boekhouding

Boekhouding is het bijhouden van uitgaven en inkomsten. Gedane uitgaven, verkregen ontvangsten en de vermogenspositie. Er is hier echter meer uit te halen om je onderneming goed te besturen.

Ontdek wat een kwalitatief goede boekhouding van CijferMeester voor jou kan betekenen

  1. Financieel overzicht en inzicht: Houd je altijd overzicht over de financiële positie van je bedrijf en krijg inzicht in de winsten en verliezen, zodat je weloverwogen beslissingen kunt nemen.

  2. Verantwoording en vertrouwen: Leg verantwoording af over het gevoerde financiële beleid en wek vertrouwen bij de belastingdienst. Jouw boekhouding is speciaal ingericht op jouw onderneming en je kunt deze online raadplegen.

  3. Gegevens voor kostprijsbepaling en offertes: Wij leveren belangrijke gegevens voor kostprijsbepaling, voorcalculaties en het uitbrengen van offertes, zodat je altijd competitieve prijzen kunt bieden.

Meer interessante items over boekhouding:

  • Het belang van een goede administratie: Ontdek waarom het opzetten en bijhouden van een goede administratie essentieel is voor ondernemers, niet alleen vanwege wettelijke verplichtingen, maar ook om in controle te blijven.

  • Zelf de boekhouding doen? Ontdek de vele mogelijkheden van administratieve software en online boekhouden via het internet, en maak de keuze die het beste bij jou past.

  • Hoelang moet je jouw administratie bewaren? Leer meer over de fiscale bewaarplicht en welke onderdelen van je administratie als basisgegevens worden beschouwd.

  • Welke verplichtingen zijn er bij het gebruik van een kassa? Kom te weten dat de gegevens in je kassa deel uitmaken van je administratie en aan dezelfde eisen moeten voldoen als de rest van je boekhouding.

  • Wat hoort er allemaal bij jouw administratie? Ontdek welke gegevens over je onderneming je allemaal moet vastleggen, zowel op papier als elektronisch.

  • Tips voor efficiënt factureren: Leer hoe je effectief facturen aanbiedt aan je klanten voor de geleverde goederen of diensten, en hoe je betalingen snel en gemakkelijk kunt regelen.

  • Online boekhouden met Twinfield: Ontdek de voordelen van Twinfield online boekhouden, een flexibele online werkomgeving waarmee je altijd toegang hebt tot de meest actuele financiële gegevens van je onderneming.

Ik heb interesse

Heb jij interesse in onze dienstverlening?

Wil je graag meer weten? Laat je gegevens hier achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Altijd één aanspreekpunt

Snel schakelen

Netwerk aan specialisten