Bedrijf beginnen

U wilt een bedrijf beginnen.

Maar wat voor bedrijf beginnen? Wat gaat u maken of verkopen? Welke diensten gaat u leveren? En is ondernemen eigenlijk wel iets voor u? Kijk wat de mogelijkheden zijn voor uw toekomstige bedrijf, schrijf een ondernemingsplan en test uw ondernemerschaps kwaliteiten. En praat is tegen familie, vrienden en een CijferMeester, ook in de opstartfase kunnen wij meedenken om optimaal uw bedrijfsprocessen en administratie inrichten. En natuurlijk kijken wij graag mee in uw ondernemersplan.

Meer over een eigen bedrijf beginnen

Wilt u een ondernemingsplan schrijven?
Een ondernemingsplan is een plan waarin gedetailleerd beschreven staat hoe de startende ondernemer zijn onderneming wil opzetten. Een ondernemingsplan wordt ook wel eens een business plan of bedrijfsplan genoemd. Het is een samenvatting van alle facetten van de mogelijke onderneming en hoe deze eruit komt te zien.

Soms kunt u aanloopkosten aftrekken, de voorwaarden
Misschien maakt u al kosten voordat u zich bij ons als ondernemer meldt, bijvoorbeeld als u alvast een marktonderzoek laat doen.Bewaar alle bewijsstukken en facturen van de kosten die u maakt zorgvuldig. U kunt de btw die u hebt betaald vóórdat u uw onderneming startte toch als voorbelasting aftrekken in uw aangifte omzetbelasting.

Wilt u vanuit een uitkering starten?
Misschien begint u een onderneming terwijl u een uitkering hebt. Houd er dan rekening mee dat uw ondernemerschap in veel gevallen gevolgen heeft voor uw uitkering: : de uitkering zal waarschijnlijk worden verlaagd of ingetrokken.

U moet zich inschrijven bij de KvK
Sinds 1 oktober 2008 dient iedereen die een eigen bedrijf start, zich in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. De vrijstelling voor vrije beroepsbeoefenaren is op die datum vervallen.

U wilt zich als administratiekantoor aansluiten bij de formule?
Intuïtief weet u het; u wilt een eigen administratiekantoor beginnen. Uw passie? De één doet het omdat hij of zij voldoening ontleent aan het verzorgen van een nette sluitende administratie. De ander zoekt naar alle fiscaal toelaatbare mogelijkheden om de belastingdruk te ontwijken.

Ik heb interesse in bovenstaande dienstverlening. Wilt u mij daarover terugbellen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • 60+ kantoren
    Altijd één in de buurt!
  • 3000+ klanten
    Bent u de volgende?


Offerte aanvragen