(088) 268 35 55 info@cijfermeester.nl

Login

CijferMeester Almere

George fransen

Ik ben George Fransen, specialist in financiën en consulting. Met meer dan 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven, met name op het gebied van administratie, financiële dienstverlening en consulting, run ik CijferMeester Almere.

 

Ik weet als geen ander wat er komt kijken bij het ondernemen. Of je nu een bedrijf opstart, personeel aanneemt, werkprocessen optimaliseert, een effectief calculatiesysteem maakt of de verkoop verbetert.

Met deze ervaring kan ik je persoonlijke financieel adviseur zijn. Ik help je om meer grip te krijgen op je cijfers en organisatie, zodat jij van je bedrijf een succes kan maken.

Voor wie?

Of je nu net begint of al een ervaren ondernemer bent, je bent bij ons aan het juiste adres. Al bij onze eerste kennismaking brengen we jouw behoeften in kaart. Zo kunnen we onze diensten aanpassen om je een passend voorstel te doen.

Wij zijn CijferMeester

George Fransen

 
Thérèse Schwartzestraat 75
1328 CB Almere
(06) 41 41 75 93
g.fransen@cijfermeester.nl
KVK 89984366
 

Heb jij interesse in onze dienstverlening?

Wil je graag meer weten? Laat je gegevens hier achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Altijd een aanspreekpunt

Snel schakelen

Netwerk van specialisten