(088) 268 35 55 info@cijfermeester.nl

Login

CijferMeester Alkmaar

Ron Weel

Administratiekantoor Alkmaar, onderdeel van het CijferMeester netwerk, is een proactief en innovatief boekhoud- en advieskantoor gevestigd in Alkmaar. Ze bieden meer dan alleen traditionele boekhoud- en belastingdiensten en hebben als missie om ondernemers te helpen hun bedrijf tot een succes te maken. Ze onderscheiden zich door hun expertise op het gebied van moderne ICT-toepassingen, waardoor ze efficiëntie en kostenbesparing voor hun klanten kunnen realiseren.

Wat Administratiekantoor Alkmaar biedt:

  • Moderne ICT-toepassingen: Ze maken gebruik van geavanceerde software en technologie om administratieve processen te stroomlijnen en real-time informatievoorziening te bieden.
  • Specialisatie in diverse sectoren: Het kantoor heeft ervaring in verschillende sectoren, waaronder transport en logistiek, bouw en techniek, restaurants, medische praktijken en retail. Ze kunnen klanten in alle stadia van hun bedrijf ondersteunen.
  • Start-up expertise: Als start-up business specialist kunnen ze ondernemers tijdens de startfase begeleiden en adviseren.
  • Strategische planning en belastingadvies: Ze werken samen met klanten om strategieën te ontwikkelen en effectieve belastingstrategieën te implementeren om zakelijk succes te bevorderen.
  • Snel en kosteneffectief: Ze streven ernaar om klanten snel en kosteneffectief van dienst te zijn en reageren snel op vragen en verzoeken.
  • Toegewijd team van professionals: Als onderdeel van het CijferMeester netwerk hebben ze toegang tot een toegewijd team van professionele adviseurs en vaktechnisch belasting- en boekhoudkundig advies.

 

Administratiekantoor Alkmaar nodigt ambitieuze bedrijfseigenaren uit voor een vrijblijvend gesprek waarin ze de bedrijfsbehoeften bespreken en een plan van aanpak opstellen om een optimale dienstverlening te bieden op het gebied van administratie, belastingen, strategie en advies. Ze willen bedrijven helpen groeien en succesvol zijn in het digitale tijdperk.

Wij zijn CijferMeester

Ron Weel

 
Jan Ligthartstraat 1
1817 MR Alkmaar
06-19093454
r.weel@cijfermeester.nl
KVK 62364294
 

Heb jij interesse in onze dienstverlening?

Wil je graag meer weten? Laat je gegevens hier achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Altijd een aanspreekpunt

Snel schakelen

Netwerk aan specialisten